Jag ger upp

Hur mkt jag än försöker förklara för er hur mycket jag hatar män och hur dumma dom är, det jag säger låter ändå som en komplemang gentimot hur groteska dem egentligen är.

Igår igår igår, ja,ja,ja det vart fint, även om där var många män. Blev en tidig kväll, för nån i sällskapet var för berusad, självklart var detta en man.

Vad som händer när jag inte står mitt i det när jag är full har jag ingen aning om, jag bryr mig inte heller. Folk säger att det händer saker bakom ens rygg, men då e de ju perfekt lämna de bakom sig o fortsätt gå i rätt riktning.

Mitt språk. När jag inte pratar i gåtor o dyl så pratar jag klar språk, med klarspråk menar jag att om någon undrar något så svarar jag, rakt och ärligt. Jag försöker att krångla till det så lite som möjligt. T ex om någon frågar mig "tycker du illa om mig" så svarar jag troligtvis "Ja." perfekt, de e rakt ärligt o inte invecklat. Men ändå blir de sura? Fråga då för fan inte frågor du inte vill ha svar på. Man kan ju bli helt tosig.

Igår glömde jag min tröja hemma, mina strumpbyxor va non existent men jag mådde bra.


Det finns kvinnor som blivit uppfostrade till män, det finns kvinnor som skulle haft snopp, dessa ska med döden dö när vi påbörjar utrotningen.

DAGENS TIPS: Allt du berättar för SL berättar hon för SG, och precis tvärtom också.

Party lika a ROCKSTAR

Söndag, söndag, söndag.. idag ska vi vrida tillbaka klockan en timme GLÖM INTE DET! det gjorde vi och stressade upp kl 12 för att sedan komma på att vi hade kunnat sova en timme längre, vilket hade varit väldigt uppskattat. 

SG spelar cup idag, så vi håller tummarna för henne! HEJA ÖBI!

Igår hade JJ rockfest, mycket trevligt var detta. Men vissa saker som hände på rockfesten kommer definitvit att stanna på rockfesten! eller vad säger du JN ;)?

Bilturen hem var ganska intressant, två st halv däckade, en spydde och jag försökte att hålla ett sofistikerat och vuxet samtal med JN:s mamma. 

Dagens totala I-lands problem var när vi vaknade i morse och skulle gå upp och äta frukost då ALLA de svarta osthyvlarna låg i disken och vi var tvungna att använda den röda.. som btw är as kass!

Idag är målen med min exitens att gå i pyjamas, äta tårta och kolla på när mamma och pappa räfsar löv.
 
         
PS. för er som undrar så hängde handbojorna med hela kvällen!

Top 3 hatlista

1. Män
2. Höst
3. Män

Vad ska man säga, män är ingen höjdare men om man kysser någon när det regnar så blir man gravid, så våldtäckskyss näste man du ser och föd upp en soldat till vår armé.

Hösten e som män, tråkig -kall och gör en deprimerad. Man väntar på den där chock-sommar-dagen som plötsligt kommer i november månad - precis som man väntar på en man som man kan stå ut med. Ingen förstår vrf man väntar, oddsen att det någonsin kommer en sommardag i november är små, samma sak med männen

Men jag är kär i en sak som har med män att göra - hatet, det är jag direkt förälskad i och jag väntar bara på ett samtal från feministiska partiet, de kommer vilja anställa mig SL och vår armé.


I USA är det enligt lag förbjudet att för skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag

Dum lag, måste var en man som har stiftat den!. Men men, igår var en sån dag som bara var ännu en dag i ens liv. Inte särskillt rolig, inte särskilt tråkigt. En sån dag där det inte händer något nämnvärt typ, eller jag köpte en plånbok.. kan ju vara roligt att veta (intresseklubben antecknar typ).

Idag är en liknande dag..  fast ska bowla ikväll och det kommer att bli roligt :). Men fram tills det så kommer min dag att bestå av plugg, plugg, nudlar och plugg... De 2 tecknen på att man är en student, man pluggar hela dagarna och man äter nudlar som mat. Så om DU känner igen dej i detta så är du troligen en student (bara så att du vet).
Men funderar stark på att städa ist, för det behövs ju alltid och mamma kommer att bli glad. Städning vs plugg.. får se hur jag gör...

Min hund är knäpp. Hennes nya projekt är att försöka gräva ett hål mitt på golvet... Men jag ska inte säga något, för en dag kanske hon gräver upp en skatt och då lär jag inte klaga!

För er som undrar så står våra åsikter om män fortrarande kvar; kvinnor är bättre och våran fisk armé växer och kommer snart att hjälpa oss att utrota männen samt ta över världen! 

SL ♥ SG


         

Värt att nämna

Oscar är en tjej, det var såklart en man som döpte vår lilla kära mördarmaskin.
Alltså när Oscar blivit för gammal eller fått ben bortsprängda o dyl, så ska vi avla upp en ny kull killer katter.

Vi tänker långsiktigt.

Låt träningen börja!

Eftersom det ibland kan vara lite svårt kontrollera en armé av boldtörstiga molly fiskar, och eftersom SL och SG ibland måste ägna sig åt saker så som att blogga, borsta håret och leka proffetionella rallyförare så måste vi ju ha någon som kan ta hand om armén på heltid och träna dom till max, och som dessutom ska ledan våran armé!

Ladys and gentlemen låt mig presentera OSCAR!

     

Oscar är en mordisk och skoningslös katt av rasen 'mans-hatar-katt', han är 10 veckor gammal (perfekta åldern för att börja träna en armé alltså) 
Oscar har under sin uppväxt drillats hårt vilket har gjort han till en riktig bad ass katt! Han trotsar 'dödens väg' dagligen, han kämpar mot monster och är tvungen att slåss för sin föda. Detta har då gjort att han har utvecklat huggtänder och gula jag-är-besatt-liknande ögon.

Han är helt medveten om att han har ett oerhört svårt och stort jobb framför sig, men han lovar alla kvinnor där ute att han inte ska göra er besvikna!

Så nu finns det bara en sak att säga; LÅT TRÄNINGN BÖRJA!

Reträtt män!

"Män är och kommer alltid vara bäst på allt." Så osant som det är sagt DW och här har du några exempel som ger denna mening inget mer än ett stort rött streck för gramatiskt fel.

1. En studie visade att kvinnor blir vackrare och vackrare för varje generation (något jag märkt när jag jämförde gamla filmer från 1900 talet med vad man ser bland kvinnorna nu på senaste tiden) så nu är det bevisat. Vackra människor har en 36% större chans att få en dotter än folk med ”vanligt utseende”. Så ökningen av vackra kvinnor håller i sig medan ni män kvarstår i er uglyness

2.Enligt arbetsmarknadsdepartementet i USA, så har 80% av de som förlorat sina jobb sedan 2007, varit män. Kvinnor håller alltså längre ut i arbetslivet. Ombyte förnöjer? Låt männen ta hand om hushållen och kvinnorna om jobben

3. Kvinnor, står emot sjukdomar bättre och har ett bättre immunsystem än män och det sägs bero på det kvinnliga hormonet östrogen.

4. Av de som är över 100 år gamla, är 85% kvinnor. Överlag så lever kvinnorna 5-10 år längre än männen.

5. Vissa anser att kvinnor är bättre chefer, de är bättre på att motivera, de är bättre på att leda, lyssna och styra. I och med att våra ekonomier går från att producera till att vara mera serviceorienterade, så ligger framtiden hos kvinnorna.

6. Man jämförde 100 000 aktieportföljer och kom fram till att kvinnor, med sina försiktiga och långsiktiga strategier, var mycket duktigare på att tjäna pengar än männen.

En bra man dag - steg 1 morgonen

Här har du som man setg för steg hur du ska göra din kvinnas dag underbar, observera att detta inte får göras allt för ofta då om vi inte ser era svinerier och korkade saker på lång tid så ställer vi oss 2 frågor; 1. Är snubben gay? 2. Har han inget liv?

STEG 1 - MORGONEN

Detta är lagom att göra då hon minst anar det.

Förberedelser: se antingen till att hon sover hos dig eller att du sover hos henne, om detta inte är lösbart så se till att ha en husnyckel hem till henne eller se till att hon kommer hem till dig tidigt en morgon, gärna i stress! Tips för o lyckas, ställ fram hennes väckarklocka så hon tror hon måste skynda sig, för att sedan säga jag ställde fram din klocka 1 timme så vi kan mysa

VIKTIGT: ha gott om tid.

Steg 1. "Dags att vakna min sköna" detta görs bäst med en lågmild röst och otaligt många mysiga pussar = Borsta tänderna innan, killar har inte mysig morgonandedräkt. Va färdig med det som du måste fixa , tex kläder och hår (smink är att utelämna en dag som denna) mys gärna lite med henne i sängen (mys måste inte nödvändigtvis innehålla sex) detta görs för att hon inte ska somna om direkt igen. Nämn gärna om vädret är fint, säg lite fina ord och hur mycket klockan är!

Steg 2. När hon vaknat till liv slår du antingen igång datorn eller tv,n på låg volym, alternativt radion om ni inte har de andra alternativen! Låt henne morna sig, stressa INTE ur sängen och kom inte in o säg otaligt många gånger att hon ska vakna  VI VAKNAR NÄR VI SOVIT KLART!

Steg 3. Upp till bevis om du lyssnat. Vad som står på frukost brickan när du går med den mot sovrummet hänger på detta, vad vill hon ha? vad tycker hon om? Lyxa till det lite! plcoka gärna en blomma eller två och sätt i ett glas. Detta är alltså frukost på sängen dag! Lite småmys efter frukost är alltid mysigt (Mys måste inte innebära SEX!!!)

Steg 4. Här vill din tjej ha lite privat tid, så börjar du känna paniken över att du måste göra något svinigt, groteskt eller ja va kan kalla det manligt, så är detta tillfället. Här sminkar sig tjejen, duschar, fixar håret och klär på sig.
Du ska även hinna bädda sängen & städa undan disken, inget vi ser fram emot att göra när ni ska va gulliga!

Steg 5. SKITVIKTIGT, jobba på komplimangerna inte för smörigt eller detaljrikt, utan simpelt: fin du är, söt du är osv, överraska säg inte nått du alltid säger, fina skor är ingen bra komplimang denna dag!
Viktigt är också: låt bli sminket, kan du inte pussas utan att svälja din tjej så får du låta bli, nej låt inte bli, lär dig göra det utan att förstöra smink och hår! Vi blir galna för det!

Steg 6: Nu börjar det bli dags att snart bege sig mot Jobb/skola, ja detta ska göras en vardag, för det är mycket speciellare då! en helg kan vem som helst bjuda på frukost. Om hon har saker som måste tas med hemmifrån: PÅMIN henne, eller kanske till och med ta med det ÅT henne! När hon börjar bli stressad; om du inte vet vad som du kan hjälpa till med så fråga! Ta intiativ till att hjälpa till!  

Steg 7: Brukar hon ta buss men du har körkort och bil? Kör henne! Har du inte körkort men hon har: FÖLJ HENNE TILL BILEN! har ingen av er bil: Följ henne till bussen! Väl framme, vid bil, jobb eller buss önskar du henne en trevlig dag och ger henne en kyss som säger att du gillar henne.

Steg 8: Sms a nått gulligt ca 2 minuter efter du släppt av henne, ett sms hon ska hinna läsa innan hon börjar som kommer få henne att le resten av dagen.

Detta var då morgon biten. Snart får ni även lära er hur ni ska beté er fram till lunch, under lunch, efter lunch, när man slutar, kvällen, natten. 


Arg? Ilsken? Förbannad?

Som alla vet så finns det flera 1000 saker som man kan bli arg över: tex. den allt för vanliga anledningen; män!, bilköer, när något tagit det sista nudelpaketet eller, ännu en gång, män (för män är väldigt aggretionsframkallande)!
Och ibland så blir man så arg att man inte vet var man ska ta vägen så därför har vi ännu en gång bett en av våra "good men" MK (aka list-skrivar-mannen) att skriva en lista på vad man ska göra när man blir riktigt arg!

MK got the word
Att vara arg är bra. Men ibland vet man inte var man ska ta vägen eller hur man ska bete sig, därför finns denna lista till dig som är förbannad. Dessa saker är inte bara random saker man kan göra, de ger dig maximalt utlopp för dina aggressioner"
  • Bryt sönder en katt med dina bara händer. Snabbt.
  • Örfila en tant.
  • Gör mos av kokt potatis. Potatismos.
  • Vrid sönder en trasa.
  • Riv sönder dina kläder och skrik rakt ut att du är hulken.
  • Mjölka en ko. Snabbt. (ej tjur)
  • Kasta en medelstor get.
  • Tugga knäckebröd hårt, så det hörs.
  • Hoppsparka en tant.
  • Gå till en musikskola och bryt sönder flöjtar.
  • Kast med liten gurka.
  • Öppna glasburkar som du inte kan öppna i vanliga fall.

         


Visa ditt intresse eller förlora mitt

Bil städningen gick bra (bilder kommer i morron), vi överlevde med nöd och näppe. Vi tog oss an LOL med munskydd och handskar och vi gick som segrare ut ur striden! Vi stötte dock på lite motstånd på vägen i form av ca 40 (!) parkeringslappar från hela skåne, antalet muggar och skräp från MC samt lite polska pengar (en bas-sak i varje svenssons bil). Vi hittade dessutom en massa kvitton från 2007 (!). jag tor att LOL var glad att vi städade henne, men nu är frågan bara hur länge vi kan hålle henne ren? jag ger det max 3 dagar...

Sen när vi ändå var igång så passade vi på att laga LOL lite, detta gjordes med hjälp av kontorslim och tejp (stolta? ehh JA!)

Sedan belönade vi oss själva med SUBWAY! (där SL var vänlig nog att bjuda sin bror RL på en macka som hon sedan använde mot honom så att han skulle hämta ett glsa saft till henne ;D)

Snacka om FAIL när man inser att man råkat koppla in en 3:e person i ett samtal, när samtalare nr 1 och 2 för ett samtal om person nr 3. Detta hände oss idag....

PS. En hint till alla män där ute: VAR ALLTID I TID! För om ni inte är det så lockar ni fram "the dark side" inom oss, och ja, vi kommer att ta ut det över er då!

SL och SG på farligt uppdrag!

Today har SL och SG ett väligt stort, svårt och livsfarligt updrag framför sig! De ska nämligen (hör och häpna) städa SG:s bil!!!! Alla som någonsing åkt med LOL (vi har döpt bilen till LOL) vet att detta är ett välgit farligt uppdrag då man aldrig vet vad amn kan komma att hitta. Till våran hjälp så har vi gummihandskar, desinfektionsmedel, damsugare, tång och munskydd!

Bilder samt uppdatering om vi lever lr inte kommer senare!


in your face impleo

Krig + Kvinnor = Sant

VA SA DU NU DÅ IMPLEO!



SL and SG in war...


familjen annorlunda

Tja, inte en middag passerar utan att nått roligt händer, t ex tidigare när man fått höra att lillebror skrivit "maten smaka skit" på anmälningslappen för han lämnat skolans område utan tillåtelse.
Idag stod han åter för ett gott skratt, han hade fyllt i sin utvecklingssamtalslapp, till ingens förvånan så under styrkor, har han svarat"är en god djurvän". Mamma tänkte hon skulle ändra svaret till biologi ^^

Min pappa djurvännen, ja Lillebrors djurväns sida är definitivt inte från pappas sida, när jag, mamma eller mina syskon går ut på baksidan attackeras vi av kattflocken, när pappa öppnar dörren springer katterna i 7 olika riktiningar med svansen mellan benen, ibland går det till och med så fort att de blir en och en annan kullerbytta, det är mina ninja katter det, lärt dom allt jag kan!

Idag bevisade pappa ytterligare att inte ens när han försöker va snäll så är han det, det är nämligen som så att pappa skulle slänga ut resterna till katterna, går ut o skriker "kiss kiss kattajävel" katterna kollar frågande och när pappa slänger till dom maten är de skeptiska, antar att de e rädda för förgiftning, med all rätt.

Självklart är jag den roligaste i familjen, men det kan vara kul att resten av familjen med har sina stunder, vissa fler än andra


Peacemaker

är krig något männen är stolta över så står det verkligen snett till i skallen på dom, om kvinnorna utrotade männen så skulle det vare det sista kriget som utkämpades på vår jord.

Men, jag känner mig på en fredsväg idag, kan vara pga att det är söndag, eller för jag blev väckt kl 4 inatt av de vanliga "mitt i natten samtalen", kan vara dumt att berätta detta men första gången folk ringer svarar ja aldrig, andra gången får jag allt som oftast dåligt samvete och tänker att nått hemskt hänt och därav svarar jag.
Skulle jag mot förmodan inte svara alls, så bryr jag mig inte om dig, alternativt så sover jag väldigt hårt, det är bara o fråga jag lovar att svara ärligt. Åter till freden, jag känner för närvarande inget behov av o knäcka det manliga könet, tror jag kan stå ut i en dag eller två innan jag får flipp igen. Kanske har fått ur mig allt tillfälligt hat!? Ja vem vet, jag är glad, jag är lycklig, och jag har ont i magen, men man kan inte ha allt brukar mamma säga.

Väntar just nu på mammas ljuva stämma, de underbart vackra orden, som bara passar pefekt på söndagarna : "Finns mat till den som vill ha"

Jag tycker ALLA ska skaffa telenor så alla kan ringa gratis till varandra!

SL har strömavbrott, riktigt illa, bjöd hit henne över ett rum med ljus o värme får se om hon köper det förslaget. Träning ikväll, om vi bara ska spela = underbart, annars har jag ont i foten

Peace, love and understanding.


Man kan tro...

att jag är sjuk så som jag idiothostar men det är bara för jag satte colan i halsen när SL telepaserade en fråga på högskole provet!
FRågan löd: skriv 3 frukter på bokstaven B.
hon kom på banan själv...
banan...sen telepaserade hon frågan till mig, mitt första svar va bapelsin då gubbjävel.
men sen googla jag det o fick fram blod apelsin och björnbär

länge leve wikipedia!

So sick of love songs

Att vakna upp efter 13 timmars sömn är både skönt och jobbigt, utvilad är jag men är så utvilad att jag bara vill sova mer.
När första tanken som möter en på morgonen är "hoppas det går bra för SL" Så blir man glad, även när man vrider huvudet mot väckarklockan och möts av en bild på henne. foks, thats happiness.
Sen kommer man genast på andra tankar när livet kommer ifatt de 13 timmar det missat, t ex hur opålitliga de flesta män är.
Men idag är jag inte så hatisk, är mest hungrig, jobbigt att blogga på fastande mage men hey I want let ya'll down!

Ikväll är ännu ett stort frågetecken, men nått skoj ska det nog bli

Ska rulla ut i köket och äte frukost nu va tanken, sen springa runt och göra jättejbbiga ljud så familjen åker iväg och drar sig för att komma tillbaka.

Puss & Kärlek


SL på rymmen

SL har inlett sin packning efter morgondagens prövning, hon skall nämligen vara med i ROBINSSON, som wild card! jag är så stolt.
Hon håller just nu på att packa sin leksakslåda och andra nödenheter, te x stift pennor.
Skämt å sido hon ska skriva högskoleprovet i morgon, gammal som hon är.
Hon inledde packningen med att fråga om hon behövde ha nagelfil med sig, nu har hon dock kommit tillbaka till spåret och packar ner en linjal istället.


SL packar och jag iaktar.


Idag lärde jag SL svänga med bilen utan att först köra förbi vägen hon ska svänga in på för att sen hacka sig in på rätt spår, det gick riktigt mjukt, och hon planerade sin sväng. Ytterst stolt. Kvinna som inte slirar på kopplingen, de ni MÄN!


Ungefär såhär ser det ut


Jag har en stark teori om hur onödigt det är att man måste ta kortet ut bankomaten innan man kan få sina pengar, ni vet när man redan har slått kod o allt, så skickar automaten ut kortet, och först när man tagit sitt kort kommer pengarna, vad ska det vara bra för? Om någon man dör och jag måste dit och hån-le så kvittar det ju för jag lämnar kortet, och den personen som kommer efter mig kan ta ut det och få mina pengar? Fattar ni? Detta lät jättebra i mitt huvud!



man eller mus?

Christopher Campbell den 21 oktober kl. 22:02 Anmäl
"du tror du är så himla snygg sara o att alla vill ha dig men de finns bara en sak alla killar vill o de vet du:) alla killar har varit otrogna mot dig, inklusive jag:) fan va tråkig du var... hahah ha de bra!"



erkännande på män är svin?

Kunde inte sagt det bättre själv

I wrote a letter in my mind but the words were so unkind about a man I can't remember.

Words come easy when they're true


Coming soon.


Män ska då alltid bevisa

att dom står på sig själva, men i själva verket visar de bara hur patetiska dom är.
Arga sms och provocerande mejl biter inte på oss.

Om vi nu lyckats provocera er så gör det oss lyckliga.
Och tar du åt dig så grattis, då är du en som ska ta åt dig, hoppas det känns som en krocketklubba på skenbenet!
Bloggen handlar för tillfället om: snö, vår fisk armé och idiotiska killar, är du en av dom som tar åt dig, är du en idiotisk kille.

De har också rätt till luft var de nån som sa, jag håller såklart inte med men låter dom hållas, finns inget ljuvare än att låta dom ha det ett tag innan man krossar dom!

Tack för du läser vår blogg

Vad hände med den GLOBALA UPPVÄRMNINGEN?

SNÖ i mitten (eller ja, senare delen) av oktober! Det var inte igår det, i vanliga fall så får vi knappt någon snö i december/januari och nu kom det i oktober! Ta mig inte fel, JAG ÄLSKAR SNÖ och är helt överlycklig nu!

Idag vaknade man till ett vitt skåne (okej nu ska vi inte överdriva, det var typ inga cm snö som täckte marken, utan det var ett fjuttigt litet lager som precis täckte marken, men hey det räckte för att göra min dag!) och lyckan som uppstod när man kollade ut genom förnstret igår och insåg att det snöade (trots ofantliga fb stausar och msn samtal om att det snöade så insåg jag inte det förens vid halv 1 inatt)

Snö är helt awesome och alla som klagar på snö är helt lost. Här kommer några exempel på vad man kan göra, oavsätt ålder, när det är snö ute:
- Bygga en snökoja
- Åka pulka (skidor går även bra, men pulka är coolare. Det absolut coolaste är att leta upp en skidbacke och åka pulka ner för den!)
- Ha snöbollskrig
- Leta upp någon du inte gillar och mula dom
- Göra en snölyckta
- Göra en snö ängel
- Eller så kan du sitta inne framför en brasa i mys kläder med en kopp varm chocklad i handen och kolla ut på snön genom förnstret!
 
Det finns ju oxå tyvär nackdelar med snön, typ när man får in snö mellan jackan och vantarna! Vilket är tillräckligt irriterande för att ta fram hulken i oss alla! 

För alla som inte är uppdaterade på snö fronten så kommer här lite "inte-total-onödig-info-alls" info om snö!

  "Snö är nederbörd i form av iskristaller, enstaka eller sammanfogade, som faller från ett moln men kan även referera till snö som ligger på marken. Snöfall betecknar specifikt nederbörden och snötäcke betecknar snö på marken. Snö som virvlar upp från marken av tillräckligt kraftig och byig vind kallas snödrev. Snö är vanligast på vintern, men kan förekomma andra årstider om temperaturen medger detta. De nedfallande iskristallerna kallas snöstjärnor och i de fall de klumpas ihop blir det snöflingor. Dessa är ett granulärt material och har därmed en mjuk struktur, men snömassor blir mer kompakta om de pressas samman.

När utomhustemperaturen är över 0 °C brukar snö som ligger på marken normalt smälta"

                          


Detta inte-alls-onödiga inlägget om snö är lite speciellt dedikerat till alla som har varit tvungna till att växa upp och skaffa ett jobb och som duktig tväljer att läser våran blogg på lunchen istället för att äta något! you know who you are, hoppas att detta förgyllde din dag!!! :D

NU SKA JAG TA TAG I MITT LIV OCH PLUGGA!


Copyright

En blogg som vi tydligen nått ut till har nu startat blogg krig mot oss, mot ingens förvånan är det en man/pojk/mus, vad ni nu föredrar att kalla det, som har bloggen!
Tydligen så har han problem med att skriva egna texter och därav tar han vår och klistrar in, lite lagom roligt.

Copyright min vän, men åh andra sidan vill du hjälpa till att sprida vårt budskap så är det fritt fram!

Att nämna är att vi gav han ett par 50 öringar, han blev glad.
Bara du är lycklig vår lilla vän.






En helt vanlig onsdag för SL och SG

Här gick man och trodde att man skulle kunna vara lite effektiv idag och få lite pluggande gjort. Men nehe ser ni, inte när man har en bästa vän som heter SG som ringer och säger att hon kommer och plockar upp en för en liten utflykt in till stan! Och på vägen passade vi även på att kidnappa DW och drog med han på vårt lilla äventyr.

Och ja, jag har faktiskt all rät att kalla våran tripp till stan för ett äventyr då man aldrig vet om man ska överleva en biltur med SG, varje korsning, varje möte, ja varje meter man kör är som en nära-döden-upplevesel! Nu ska ni inte tro att SG är en dålig bilförare, hon försöker bara införa lite spänning i vardagen! Och dessutom så sitter jag allt för ofta bredvid henne och hetsar henne till diverse saker!

Och dessutom så har jag en dålig vana att distrahera henne ganska rejäl.

Peppar peppar ta i trä, men det är faktiskt ett mirakel att vi aldrig har blivit stoppade av polisen då det ofta ser ut som vi kör rattfulla och alldeles för fort. T.ex. idag så dundrade vi förbi polisen i 70 km/h på en 30 väg precis utan för en skola! Tack gode gud för att små barnen som uppehöll polisen!

                

SG var hos sjukgymnasten today och ägde sönder på allt som gick att äga sönder på! Jag ägde sönder på att lyfta en-kilos vikter samtidigt som jag stod på en balans bräda (skills)! Vi kom fram till att gym redskap lätt har utvecklats från forntidens tortyr redskap!


Män

män har också mens och pms dom vet bara inte om det för dom bajsar på sig så ofta så dom ser inte skillnaden.

FISK UPDATE!

Nu är våra små mördar maskiner snart två veckor gamla! Och vi ska inom en nära framtid släppa ut dom ur deras födelsebur så att dom kan börja träna på rikligt och förbereda sig inför utrotningen av männen!

De har redan börjat träna lite på egen hand i buren då det har uppstått lite kannibalism och de har börjat äta upp varandra (vilket vi uppmuntrar starkt, lite förlusters får man allt räkna med). Och tro nu inte att det är så att vi inte ger dom mat då vi ofta får höra att vi håller på att mata ihjäl dom, utan vi har bara duktigt uppfostrat dom till kallblodiga mördarfiskar som väljer att äta varandra i stället för maten!

Då vi redan kan kommunicera med våra fiskar och då de dessutom lyder oss blint så kommer träningen, när de kommer ut ur buren, i början mestadels att bestå av ”lära-sig-att-andas-ovanför-vattnet” övningar.  Vi kommer då att fånga in dom och hålla dom ovanför vattnet i några sekunder i intervaller och sedan öka tiden. Och om detta inte funkar så kommer vi att konstruera en slags dräkt som påminner om våra dykardräkter, men med motsatte effekt, så de kan gå upp på land och börja utrotningen!

                       
        
Våra små älskade molly fiskar! Dom är fortfarande ganska små, men enligt wikepedia så kan de bli upp till 10 cm långa!



                       
           

Här är en blid som visar på ett ungefär hur utrotningen kommer att gå till!
OCH JA! Våra molly fiskar har huggtänder och hajfenor! Och eftersom vi ska hälla i lite radioaktiva ämnen i akvariet så kommer de att bli mycket längre än 10 cm!    


i största allmänhet

Män är inte bara ofantligt osmarta i största allmänhet, dom flesta är även svin, dumma i huvudet och saknar allt som krävs för att tillfredsställa en kvinna. trots detta är jag inte homosexuell, god must have a plan for me.


Känn vår vrede!

Hoppas att dina aktier rasar!

Sensmoral: Kvinnor är onda, jävlas inte med dem.

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...

"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"




När man väntar på smällen

Inte på smällen som i gravid utan på smällen, som smällen i när man krockar sin bil. Meterna innan det smäller, när man verkligen hinner tänka igenom vad man borde gjort, och vad man har gjort! Vad man ska göra när man överlevt, ja man lovar så mkt allt är frid och fröjd precis som i början av nått nytt. Ingenting man håller efter smällen, man skiter i sina löften och snart smäller det igen, Karma kallas det. Och jag hoppas att karma söker upp alla idioter till män som finns ute i världen.
Bli inte kär.

Allt är mentalt, jag är starkare än alla, smartare än alla, men då och då glömmer även en rebell som jag bort det och faller för en sten, som jag sen slänger i sjön, i brist på annan sysselsättning eller av vetenskapen att jag eventuellt kan ha chans att träffa en dum man -fisk. Man ska ha hund. Då klarar man sig, eller en fisk armé som dödar.

Folk väljer pingis framför simfötter
lycktstolpar framför pommes
trottoarkanter framför blommkrukor
pokémon kort framför skateboards
någonting jag har svårt att förstå är just detta.


Vi kommer alltid välja varandra, för vi är kvinnor, för vi är bra, och för att slippa gnället från den andra. Vi har lärt oss och vi är grymma på det vi gör, take that!

I am timid                                                                    Jag är rädd
And I am oversensitive                                               Och jag är överkänslig                    
I am tired and defensive                                            Jag är trött och defensiv
I am temperamental                                                   Jag är temperamentsfull
And I have imperfections                =                         Och jag har brister
And I am emotional                                                    Och jag är känslomässig
I am unpredictable                                                     Jag är oförutsägbar
I am naked                                                                 Jag är naken                
I am vulnerable                                                          Jag är sårbar
I am a woman                                                           Jag är en kvinna




                                                           Bränner vår historia och leker i askan.



JÄVLA HÄRMAPA

ɹodɐɯɹäɥ ɹɐʇɐɥ ɐɾ ɐʌ ƃns ˙ɯosʞıן ɹǝu o ddn ɹǝʌıɹʞs ɐƃuåɯ ɹnɥ 'ʌɐ uǝp ʇʇous uǝp ƃıɯ ɹä ǝʇuı ʇǝp ʇʇɐ uǝuosɹǝd uǝp ɹåʇsåd uǝs 'uǝp ɹous uåu ɥɔo snʇɐʇs ʞooqǝɔɐɟ uǝ ɹǝʌıɹʞs ƃɐɾ

manligt?

Som ni säkert redan vet så håller SL och SG på att föda upp en fisk armé som ska utrota den manliga befolkningen. Men det kan ju vara svårt för vissa att veta om dom defineras som män eller inte. Så därför har vi bett en av våra "good men" (MK) att skriva en lista på hur man blir/beter sig som en man. Så nu kan du som man (alla kvinnor kan vara lugna) läsa igenom denna lisa och kolla vad som stämmer in på dej, så DU vet om du har någon chans att överleva utrotningen. Men hey, i och för sej så kommer vi att utrota alla "gissa könet" oxå ändå så X).
Men om du inte är en man och vill bli det (och samtidigt bli utrotad av våran fisk-armé) så kommer här den ultimata guiden om hur du blir en riktig man!


MK got the word:
Att vara manlig är viktigt, livsviktigt. Eller i alla fall tro att man är är manlig. En man tror gärna att han är stor och stark, han tar ingen skit och han dräper sin föda med sina bara händer. För dig som inte vet hur man är en man så kommer en lista på hur du ska vara den manligaste av män.
  • Kolla inte på Paradise Hotel ensam i ditt rum klockan halv åtta. Motivering till detta behövs inte, detta är bara så det är. OM du nu ska göra det, gör det då med en tjej och påpeka ofta att att du inte gillar det och hur obekväm du känner dig.
  • Köp en jordfräs.
  • Ät ofta korv.
  • Byt strumpor varannan dag, inte varje. Byt gärna bara en strumpa så du har olikfärgade strumpor. För du är en man, du bryr dig inte.
  • Dröm ofta om att du fångar din egen mat och dräper den med dina egna händer
  • Prata inte öppet om känslor. Var mystisk och tyst. Förutom när du är med dina polare. Då ska du slåss.
  • Var cool.
  • Berätta gärna för dina polare, dock inte skrytsamt, hur cool du egentligen är.
  • Köp en jordfräs till
  • Odla skägg, som du sedan kan skryta med.
  • Försvara din kvinna till varje pris, alla blickar på din kvinna möts med en hyttande  näve i luften.
  • Gråt aldrig. Håll inne gråten tills du brister  inombords och dör. Slår du dig, svär som bara den, eller var lugn. MEN gråt inte. Detta gäller även om råkar mista en kroppsdel (arm, ben, etc.) Enda gången gråt är tillåtet är när du får en pungaspark.
  • Använd rikligt med smör på dina mackor. Inget Becel Pro Active-skit.
  • Fixa gärna saker själv i hemmet, gärna med silvertejp. Hemmameck är bra för miljön.
  • Lär dig de latinska namnen på kroppens muskler, och berätta gärna hur många av dom du brukar träna.
  • Skriv en lista på manliga saker.

 


Som vanligt

Dålig stil grabbar! Godnatt!

MÄN.....

Nått ni aldrig tycks fatta är att vi damer, märker allting! Om det så handlar om att undvika blicken, undvika vissa samtalsämnen, inte skriver tex "puss" i slutet av ett sms, om man nu brukar göra det, om man inte svarar på sms en minut efter att ni skickade ett till oss! Vi märker allt!

Och ni män som insisterar på att få oss att falla för er för att sedan krossa oss. Är det bekräftelse ni söker så säg de från början så slipper vi lägga någon energi på er. Den värsta känslan är "waste of time" känslan.

Vi ska nu införa lektioner! Som kommer finnas på bloggen, bra för er män, bäst för oss kvinnor.

         

MK IS A GOOD MAN

Tro det eller ej men vi har hittat ännu en man som ger oss hopp i mörkret!

Vi ska skriva en bok

Om hur män/pojkar/killar borde beté sig. Eftersom vi konstant klagar på hur killar är. Så ska vi ta saken i egna händer och göra något åt det, vill nämna att vi tidigare gjort detta försök med framgång! Detta under våra år på Ö-räng som flickvännen till den utvalde uppskattade väldigt mkt!
Vi söker nu frivilliga män som vill bli en kvinnotjusare!

I lördags bråkade vi med taxixhauffören, SG låtsades också vara taxi chaufför, vilken life saviour!


Like it's dynamite

Det är alltid roligt att vakna på morgonen och ha ÖBI stämplar över hela kroppen, flertalet konstverk ritat på armarna och en mysterisk träningsvärk. Sedan är det också skoj att få höra att man ser ut som en panda när man vaknar på morgonen (men hur ofta pallar men tvätta bort sminket när man kommer hem på nätterna… Typ aldrig X).´


Nästa helg ska jag deffinitivt ha en vit helg, jag vet att jag säger det inför typ varje helg, men nu ska jag faktiskt hålla det med! typ ;)

 Det var tur att vi inte rev hela klubbstugan igår. Taxi resan in till stan var också ganska intressant, först blev det nästan slagsmål, taxichauffören VS ett gäng med arga och alkoholpåverkade brudar, som nästan slutade med tillkallad polis X). Men är det tur att det finns vissa som kan förhandla ner priset på taxi resan och rädda situationen genom att bla erbjuda taxichauffören ”speciella tjänster” (inga namn nämnda ;) hahahhaha.  Men hey, eftersom vi ljuger ganska mkt så fick vi ner priset med 100 kr utan att faktiskt behöva genomföra det löftet.


 Att ta en dusch kan helt seriöst vara en av de bästa sakerna man kan göra för sitt självförtroende. Man får så bra idéer när man duschar och man får ett själförtroende som aldrig förr. Kanske beror det på att man låter helt jävla awesome när man sjunger så när man går ut ur duschen så är man totalt övertygad över att man borde söka till idol nästa år.


 För alla som undrar så växer vår fisk armé som ogräs, och vi har tränat dom bra då dom nu har börjat äta upp varandra, det är kanske dags att ta in det tunga kavalleriet i form av den som ska leda våran armé av Mollyfiskar, eller vad säger du SG?

 
                               


Som på film, det enda som fattas är en titel

Jag sätter aldrig mer min fot på willys.
1. jag blir fet godis och läsk för 120 kr är inget att vara nöjd med.
2. Lyckas alltid slänga ur mig nått opassande, som t ex idag jag säger till JN "ja men du e en jävla indvandrar(där tar det stopp" för mitt framför mig står en kvinnlig icke svensk med sån filt på huvudet. Och vi brister ut i skratt och springer skrattandes -gråtandes därifrån.

Vi hade film -måla naglarna -snacka sex kväll ikväll. Det är roligt men inte roligt när vi redan vet allt om varandras liv.
Filmerna sög dase men mina naglar blev bra! Success.
3 natten på rad jag sover med smink, men jag orkar inte bry mig, 9 e dagen som jag borde skicka in min svenska, ja vill bry mig coh göra det, men jag låter bli.
Behöver jobba på motivationen, tyvär lite jobbigt när man inte har något som motiverar en.

Fotbolls fest imorrn Godnatt

DJ IS A GOOD MAN

Han ger hopp i mörkret, om att en dag så ska det finnas en man man kan stå ut med.

Topp 5 saker som jag stör mig på

Här är min topp 5 lista på vad jag stör mig på just nu, utan inbördes ordning.

1.
Folk som inte säger vad som står på, utan kort och gott väntar på att saker och ting ska lösa sig själva eller glömmas bort, underkategogi: folk som säger en sak och gör en annan. Killar ska alltid både ha kakan och äta den!

2.Att min mamma nu för att hindra mina beroenden av cola, godis samt jäst (sån man bakar med ja!) hon använder sig av tekniken gömma colan och flytta godis gömman, detta kan jag hantera, många års lekande med kurragömma har gett resultat. MEN, jästen, där är jag benägen att säga att hon lyckats, ni vet den fina gula fyrkantiga paketen med perfekt konstistens och gudomlig smak (enligt mig då) den har hon bytt ut mot pulver form i påse! detta jag mig kollosalt galen.

3.Att det bara finns BIFF smak på samtliga nudlar i detta hushållet, trots min kärlek till nudlar så kan jag inte hantera den ytterst groteska smaken av biff på mina nudlar! Då har jag hellre jäst på dom!

4. Att när man köper frysta pannkakor från gorbys så är det jordgubbssylt på dom! detta är dumt av många anledningar jag nämner 3; sylten blir varm = INTE KUL, tänk om man vill ha nått annat på ? t ex oboy pulver!? Samt tänk om man är allergisk mot jordgubbar!(åh andra sidan e man allergisk mot det finns det ingen mening med livet så då kan man äta och dö lycklig)
Att det enda krav kvinnan har på mannen, det enda hon vill ha, är bekräftelsen, men de kan de fan inte ens bjuda på.



censur*

rövhål
analklåda
helvetetsjävla skit
fitthål
fittsaftskrydda
rövsvett
kuksugarklas ab
kukolle

ja, detta är då början på vår nya bok. En bok om ord vi kninnor behöver för simpel överlevnad.

För övrigt så stör vi oss väldigt mkt på att vi spelat upp all fri demo tid på planera ett dröm bröllop i new york. t, Som va det roligaste spelet vi spelat, dock inte värt 200 kr som det kostade att köpa det. men vi mottar gärna sponsorer!
Nu tvingas vi istället spela chicken invaidors 2! inte kuuul.

vem va det!? vem va det som kastade!?

Vi vill först börja med att välkommna alla till SL och SGs nya blogg :D! Sen vill vi också be om ursäkt till alla som hade förhoppningar att följa våran resa till portugal via vår förra blogg. Vi konstaterade ganska snabbt att det som händer i portugal stannar i portugal! ;)

SL och SGs nya projekt är att odla en fisk armé av "molly-fiskar" i SLs akvarie, denna armé ska vi sedan använda för att utrota hela det manliga könet!  Och vi kommer dessutom att utrota alla "gissa könet" oxå då vi inte vill ta några risker!

Sedan håller SG och SL dessutom på att göra upp en plan, utifall att de någon gång skulle bil jagade/stoppade av en polisbil för fortkörning när vi är ute och kör (och alla som någon gång åkt med SG vet att det är en stor möjlighet att denna planen kommer att behövas ;). Planen är att SL ska vrida sig i smärta och skrika att hon ska föda och att vi är på väg till sjukhus!

Rubriken vill vi tillägna till SLs lillebror RL!



Detta är våran fisk HAJMAT


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0