Visa ditt intresse eller förlora mitt

Bil städningen gick bra (bilder kommer i morron), vi överlevde med nöd och näppe. Vi tog oss an LOL med munskydd och handskar och vi gick som segrare ut ur striden! Vi stötte dock på lite motstånd på vägen i form av ca 40 (!) parkeringslappar från hela skåne, antalet muggar och skräp från MC samt lite polska pengar (en bas-sak i varje svenssons bil). Vi hittade dessutom en massa kvitton från 2007 (!). jag tor att LOL var glad att vi städade henne, men nu är frågan bara hur länge vi kan hålle henne ren? jag ger det max 3 dagar...

Sen när vi ändå var igång så passade vi på att laga LOL lite, detta gjordes med hjälp av kontorslim och tejp (stolta? ehh JA!)

Sedan belönade vi oss själva med SUBWAY! (där SL var vänlig nog att bjuda sin bror RL på en macka som hon sedan använde mot honom så att han skulle hämta ett glsa saft till henne ;D)

Snacka om FAIL när man inser att man råkat koppla in en 3:e person i ett samtal, när samtalare nr 1 och 2 för ett samtal om person nr 3. Detta hände oss idag....

PS. En hint till alla män där ute: VAR ALLTID I TID! För om ni inte är det så lockar ni fram "the dark side" inom oss, och ja, vi kommer att ta ut det över er då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0