FISK UPDATE!

Nu är våra små mördar maskiner snart två veckor gamla! Och vi ska inom en nära framtid släppa ut dom ur deras födelsebur så att dom kan börja träna på rikligt och förbereda sig inför utrotningen av männen!

De har redan börjat träna lite på egen hand i buren då det har uppstått lite kannibalism och de har börjat äta upp varandra (vilket vi uppmuntrar starkt, lite förlusters får man allt räkna med). Och tro nu inte att det är så att vi inte ger dom mat då vi ofta får höra att vi håller på att mata ihjäl dom, utan vi har bara duktigt uppfostrat dom till kallblodiga mördarfiskar som väljer att äta varandra i stället för maten!

Då vi redan kan kommunicera med våra fiskar och då de dessutom lyder oss blint så kommer träningen, när de kommer ut ur buren, i början mestadels att bestå av ”lära-sig-att-andas-ovanför-vattnet” övningar.  Vi kommer då att fånga in dom och hålla dom ovanför vattnet i några sekunder i intervaller och sedan öka tiden. Och om detta inte funkar så kommer vi att konstruera en slags dräkt som påminner om våra dykardräkter, men med motsatte effekt, så de kan gå upp på land och börja utrotningen!

                       
        
Våra små älskade molly fiskar! Dom är fortfarande ganska små, men enligt wikepedia så kan de bli upp till 10 cm långa!



                       
           

Här är en blid som visar på ett ungefär hur utrotningen kommer att gå till!
OCH JA! Våra molly fiskar har huggtänder och hajfenor! Och eftersom vi ska hälla i lite radioaktiva ämnen i akvariet så kommer de att bli mycket längre än 10 cm!    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0