Like it's dynamite

Det är alltid roligt att vakna på morgonen och ha ÖBI stämplar över hela kroppen, flertalet konstverk ritat på armarna och en mysterisk träningsvärk. Sedan är det också skoj att få höra att man ser ut som en panda när man vaknar på morgonen (men hur ofta pallar men tvätta bort sminket när man kommer hem på nätterna… Typ aldrig X).´


Nästa helg ska jag deffinitivt ha en vit helg, jag vet att jag säger det inför typ varje helg, men nu ska jag faktiskt hålla det med! typ ;)

 Det var tur att vi inte rev hela klubbstugan igår. Taxi resan in till stan var också ganska intressant, först blev det nästan slagsmål, taxichauffören VS ett gäng med arga och alkoholpåverkade brudar, som nästan slutade med tillkallad polis X). Men är det tur att det finns vissa som kan förhandla ner priset på taxi resan och rädda situationen genom att bla erbjuda taxichauffören ”speciella tjänster” (inga namn nämnda ;) hahahhaha.  Men hey, eftersom vi ljuger ganska mkt så fick vi ner priset med 100 kr utan att faktiskt behöva genomföra det löftet.


 Att ta en dusch kan helt seriöst vara en av de bästa sakerna man kan göra för sitt självförtroende. Man får så bra idéer när man duschar och man får ett själförtroende som aldrig förr. Kanske beror det på att man låter helt jävla awesome när man sjunger så när man går ut ur duschen så är man totalt övertygad över att man borde söka till idol nästa år.


 För alla som undrar så växer vår fisk armé som ogräs, och vi har tränat dom bra då dom nu har börjat äta upp varandra, det är kanske dags att ta in det tunga kavalleriet i form av den som ska leda våran armé av Mollyfiskar, eller vad säger du SG?

 
                               


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0