Reträtt män!

"Män är och kommer alltid vara bäst på allt." Så osant som det är sagt DW och här har du några exempel som ger denna mening inget mer än ett stort rött streck för gramatiskt fel.

1. En studie visade att kvinnor blir vackrare och vackrare för varje generation (något jag märkt när jag jämförde gamla filmer från 1900 talet med vad man ser bland kvinnorna nu på senaste tiden) så nu är det bevisat. Vackra människor har en 36% större chans att få en dotter än folk med ”vanligt utseende”. Så ökningen av vackra kvinnor håller i sig medan ni män kvarstår i er uglyness

2.Enligt arbetsmarknadsdepartementet i USA, så har 80% av de som förlorat sina jobb sedan 2007, varit män. Kvinnor håller alltså längre ut i arbetslivet. Ombyte förnöjer? Låt männen ta hand om hushållen och kvinnorna om jobben

3. Kvinnor, står emot sjukdomar bättre och har ett bättre immunsystem än män och det sägs bero på det kvinnliga hormonet östrogen.

4. Av de som är över 100 år gamla, är 85% kvinnor. Överlag så lever kvinnorna 5-10 år längre än männen.

5. Vissa anser att kvinnor är bättre chefer, de är bättre på att motivera, de är bättre på att leda, lyssna och styra. I och med att våra ekonomier går från att producera till att vara mera serviceorienterade, så ligger framtiden hos kvinnorna.

6. Man jämförde 100 000 aktieportföljer och kom fram till att kvinnor, med sina försiktiga och långsiktiga strategier, var mycket duktigare på att tjäna pengar än männen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0