En bra man dag - steg 1 morgonen

Här har du som man setg för steg hur du ska göra din kvinnas dag underbar, observera att detta inte får göras allt för ofta då om vi inte ser era svinerier och korkade saker på lång tid så ställer vi oss 2 frågor; 1. Är snubben gay? 2. Har han inget liv?

STEG 1 - MORGONEN

Detta är lagom att göra då hon minst anar det.

Förberedelser: se antingen till att hon sover hos dig eller att du sover hos henne, om detta inte är lösbart så se till att ha en husnyckel hem till henne eller se till att hon kommer hem till dig tidigt en morgon, gärna i stress! Tips för o lyckas, ställ fram hennes väckarklocka så hon tror hon måste skynda sig, för att sedan säga jag ställde fram din klocka 1 timme så vi kan mysa

VIKTIGT: ha gott om tid.

Steg 1. "Dags att vakna min sköna" detta görs bäst med en lågmild röst och otaligt många mysiga pussar = Borsta tänderna innan, killar har inte mysig morgonandedräkt. Va färdig med det som du måste fixa , tex kläder och hår (smink är att utelämna en dag som denna) mys gärna lite med henne i sängen (mys måste inte nödvändigtvis innehålla sex) detta görs för att hon inte ska somna om direkt igen. Nämn gärna om vädret är fint, säg lite fina ord och hur mycket klockan är!

Steg 2. När hon vaknat till liv slår du antingen igång datorn eller tv,n på låg volym, alternativt radion om ni inte har de andra alternativen! Låt henne morna sig, stressa INTE ur sängen och kom inte in o säg otaligt många gånger att hon ska vakna  VI VAKNAR NÄR VI SOVIT KLART!

Steg 3. Upp till bevis om du lyssnat. Vad som står på frukost brickan när du går med den mot sovrummet hänger på detta, vad vill hon ha? vad tycker hon om? Lyxa till det lite! plcoka gärna en blomma eller två och sätt i ett glas. Detta är alltså frukost på sängen dag! Lite småmys efter frukost är alltid mysigt (Mys måste inte innebära SEX!!!)

Steg 4. Här vill din tjej ha lite privat tid, så börjar du känna paniken över att du måste göra något svinigt, groteskt eller ja va kan kalla det manligt, så är detta tillfället. Här sminkar sig tjejen, duschar, fixar håret och klär på sig.
Du ska även hinna bädda sängen & städa undan disken, inget vi ser fram emot att göra när ni ska va gulliga!

Steg 5. SKITVIKTIGT, jobba på komplimangerna inte för smörigt eller detaljrikt, utan simpelt: fin du är, söt du är osv, överraska säg inte nått du alltid säger, fina skor är ingen bra komplimang denna dag!
Viktigt är också: låt bli sminket, kan du inte pussas utan att svälja din tjej så får du låta bli, nej låt inte bli, lär dig göra det utan att förstöra smink och hår! Vi blir galna för det!

Steg 6: Nu börjar det bli dags att snart bege sig mot Jobb/skola, ja detta ska göras en vardag, för det är mycket speciellare då! en helg kan vem som helst bjuda på frukost. Om hon har saker som måste tas med hemmifrån: PÅMIN henne, eller kanske till och med ta med det ÅT henne! När hon börjar bli stressad; om du inte vet vad som du kan hjälpa till med så fråga! Ta intiativ till att hjälpa till!  

Steg 7: Brukar hon ta buss men du har körkort och bil? Kör henne! Har du inte körkort men hon har: FÖLJ HENNE TILL BILEN! har ingen av er bil: Följ henne till bussen! Väl framme, vid bil, jobb eller buss önskar du henne en trevlig dag och ger henne en kyss som säger att du gillar henne.

Steg 8: Sms a nått gulligt ca 2 minuter efter du släppt av henne, ett sms hon ska hinna läsa innan hon börjar som kommer få henne att le resten av dagen.

Detta var då morgon biten. Snart får ni även lära er hur ni ska beté er fram till lunch, under lunch, efter lunch, när man slutar, kvällen, natten. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0