FB


all the crazy shit we did tonight those will be the best memories

Busscahauffören till oss när vi hoppade på bussen i hässleholm i morse kl 07.20: 'vad ni ungdommar är uppe tidigt idag'.
Vi: 'vi har bara inte gått och lagt oss än'.

Gårdagen spenderades med lazerdome och utgång i malmö. Lazerdome var sinnes roligt, jag har en dold talang för det. Jag var helt awesome! (efter jag fått en övingsrunda. Den första rundan sprang jag mest bara runt och skrek). Men lagom till den sista omgången så var jag helt inne i det, jag kännde hur adrenalinet pumpade alltså! (ska nog ta och söka jobb där). White var oxå grymt roligt! Säger bara en sak TEQUILA! i mängder!
Taxi till lund, tåg till hässleholm och buss till k-stad, så spenderades våran morgon.

ps jag ska fan stämma helat jävla SJ för att vi fick sitta på tåget i en timme igår och vänta på att få komma in i lund. Vi höll nästan på att misa lazerdomen, då hade dom fått smaka på min vrede!

LÖRDAG

IDAG SKA VI SLÅ REKORDET FRÅN POTRUGAL!

missbruk?

visste ni att Facebook har över 5000 miljoner aktiva användare? lr att folk spenderar över 700 biljoner (!) minuter på Facebook varje månad?

Det finns en ganska rolig och sann grupp på facebook som heter 'jag hade ett liv sen sa någon jävel till mig att skaffa facebook'. Facebook är helt jävla beroende kallande (det e nästan värre än the sims!), det är som en drog (undra om det finns ngt som heter faceboook-missbruk..). I mitt fall var den jävlen SG (tror till och med att hon tog saken i egna händer och skaffade facebook åt mig). Men idag tackar jag henne. Visst innan mina facebook dagar så hade jag ett liv typ IRL, men nu har jag ett helt awesome live på datorn! Man måste ha facebook för att hänga med nu för tiden! DET ÄR PÅ FACEBOOK ALLT HÄNDER! Tex ett förhållande är inte riktigt officiellt och seriöst om det inte står på facebook att man är tillsammans med personen lr om man inte blivit taggad på ett foto från en fest så var man inte där.

Frågan till nån som inte har facebbok är inte OM, utan NÄR! Det är bara en tidsfråga om NÄR hon/han kommer att falla för grupp trycket och ansluta sig till den världsomfattande skalan av FB nördar! 




Tex hade denna lilla pojke inte haft facebook så hade han kanske aldrig fått reda på att hans föräldrar skillt sig.


årets julklapp till hemmafrun?




host

Nu orkar jag inte mer. Jag är trött och irriterad på att vara sjuk. Det e tråkigt och jobbigt och JAG HAR INTE TID ATT VARA SJUK! Varje gång man hostar så håller inälvorna på att komma upp och varje gång man ska försöka andas genom näsan så dra man samtidigt upp allt snor till hjärnan (vilket inte kan vara så hälsosamt). Hade polisen kommit till mitt hus nu så hade dom nog trott att jag var värtsa knark kungen med tanke på alla värktabletter jag tar.. Jag ger mig själv en dag till, sen får det vara nog, sen ska jag vara frisk!

Män suger fortfarande balle och vi avlar fortfarande mördar fiskar i akvariet.

Sånt e livet!

SG har fått någon fixidé om att hon ska ta en paus från bloggandet, så tills vidare så tar jag kommando. Men SG min vän jag läser dej som en öppen bok och vi vet båda två att du kommer tillbaka till bloggen snart;)!

Ps om några dagar så fyller jag år!!! och av SG så har jag önskat mig 2 saker:

  1.  Ett 'high school musical' maraton, UTAN ATTITYD! Då SG inte insett hur fantastiska dessa filmer är så ska jag nu omvända henne!
  2. Att vi ska kidnappa ett litet barn och ta med det till andys lekland!!! Alla som inte varit på andys lekland vet inte vad det innebär att leva! 



Denna vackra bild är från vår resa till portugal i sommras. Synd att SG har lugg på bilden, annors så hade ni sett den störsat bulan i världshistorien som hon fick kvällen innan när hon sprpang in i en dörr och fick hjärnskakning... mer säger jag inte... ;)

Ne nu ska jag gå och nöta the sims.


Så sant som det e sagt

Vad är det för skillnad på en man och E.T.?
- E.T. ringde hem.

Hur kan man se att en man planerar inför framtiden?
- Han köper två flak öl i stället för ett

Vad kallar man en man som förlorat 98% av sin hjärnkapacitet?
- Änkling

Varför köper män sladdrivna gräsklippare?
- Så att de kan hitta tillbaka till huset

Varför vandrade Moses i öknen i fyrtio år?
- Han vägrade fråga efter vägen


Som små barn...

SG:s mamma sa en gång att vi var som barn, när vi leker med varandra så är vi toppade till 1000 och när vi sedan skiljs åt så däckar vi nästan av utmattning. Eftersom det e mådag idag så hade vi vår 'officiella lekdag', idag lekte vi på badhuset. Etfersom det från början bara var vi och några pensionärer på badhuset så passade vi på att försöka slå rekordet i vattenrutschkanan. Denna iden sprack ganska snabbt då vi tyckte att det var mycket roligare och köra på varandra i rutschkanan och eftersom tidtagningen var cp. Vi upptäckte också glädjen i att GÅ upp, mot vattnet, i rutschkanan (detta kan jag deffinitivt rekomendera, men håll utkik efter glädjedödande badvakter bara)! Men sen kom det en mellan stadie klass och körde bort oss (dom var antalet fler än oss, så vi skulle ha mycket liten chans vid slagsmål..)

En kvinnas näst största problem!

En kvinnas absoluta största problem är män och en kvinnas näst största problem är; vad fan man ska ha på sig!? Trots att garderoben är så överfull att den nästan svämmar över så lyckas man aldrig hitta något vettingt att ha på sig. För att lösa dett så finns det ett visst antal approacher man kan använda sig av:

  • Man kan sitta och stirra på garderoben i evigheter i hopp om att man ska hitta något som man missat samtidigt som man ber till alla slags gardeobs gudar om ett mirakel. Detta fuknar inte! Tro mig, jag är mästaren av denna approach, det finns inga garderobsgudar och det slutar nästan alltid i flertalet verdesutbrott på familjen om att det e deras fel att jag inte har någto bra att ta på mig.
  • Man kan göra som vi gör just nu; sitter och camar och beklagar oss över livet, att vi lever så jobbiga liv för att vi inte har ngt att ta på oss (barnen i afrika kan ju slänga sig i väggen, här snackar vi problem!), samtidigt som vi överväger att stanna hemma...
  • Man kan pröva precis ALLT man har i garderoben! vilket sedan bara slutar med att man har en ssssttooor hög med kläder på sägen och sen måste städa.... ingen bra idé!

Idag har jag prövat alla dessa metoder och har fortfarande inte hittat något att ha på mig! vilket gör att jag håller på att bli en aningen CP STÖRD! Tyvärr brukar ingen av dessa metoder funka då man ändå inte hittar något att ha på sig... Så vad sägs som att komma i mjukisbyxor och en team-sportia trjöa kanske?
 Det är ändå ingen mening med att klä upp sig ju, den största anledningen att man klär upp sig är för att imponera på er män! Men ni är ju för inkompetenta för att förstå er på mode! Vänta bara tills vi fått våran fisk armé på fötter igen!


mitt bloggande

Jag SG, ligger nere med bloggandet för tillfället då jag är så djupt jävla äckligt deprimerad över hösten o allt som kommer med den. Och att skriva hatiska saker här gör ingen människa lycklig nu när Julen närmar sig, vi får se när I'll get back, until den så sitter SL vid rodret.

Peace, love and understandig

just det

När är mannen som smartast?
Jo, när han har sex med en kvinna,
för då är kabeln inkopplad till huvuddatorn.

Varför behövs det 1 miljon spermier för att befrukta ett ägg?
Dom frågar inte efter vägbeskrivningen.

Varför gjorde Gud mannen före kvinnan?
Man brukar göra en råskiss innan man får fram en perfekt produkt.

Hur många män krävs det för att fälla ner toalettlocket?
Ingen vet, det har inte hänt än.

Vad har elektriska tåg och bröst gemensamt?
Det är saker menat för barn, men det är männen som leker med dom i slutändan.


andra generationen



Den dagen då vi inte orkar styra världen mer så är det du FN, vår älskade fb-dotter som ska ta över efter oss. Vi känner att vi har uppfostrat dej till en stark självständig manshatande kvinna som kommer att styra med järnhand!

(hoppas att du är glad nu när du har fått ett HELT EGET blogginlägg i mamma och mammas blogg ;)


SL & SG:s quest for world domination!

Vi fortsätter våran färd mot att utrota alla män och på så sett bli världshärksare! Men planen går inte riktigt som planerat, då de jävla fiskarna ähh ...jag menar våra älskade mördarmaskiner inte växer i den takten som de borde! De har dessutom (som vi redan nämt) börtjat ät upp varandra också! Detta har vi dock full förståelse för det, jag menar hur roligt kan det vara på en skala från ett till 10 att bo i en bur.. Sedan misstänker vi också att det är så att vi har fostrat dom till så mycket hat att dom börjat ta ut det på varandra! Men hey, de starkaste överlever och vi vill bara ha de starkaste i vårna armé!
Fiskarna förökar sig heller inte i den takten som de borde för att vi ska kunna bygga upp en mördar armé. Så nu har vi bestämmt oss för att utöka vår armé med nya fiskar, och denna gångens har vi satt ihop en lista på krav som vi ska ge till fiskförsäljaren:

  • De ska bli minst en halv meten långa
  • De ska HATA MÄN! (alltså ska vi metsadels köpa honfiskar, och männen, som tyvär behöves vid fortplantninge ska vi ha i ett vatten glas ovanför akvariet!)
  • Dom ska vara lätta att träna och kunna lyda order! 
  • Dom ska vara roliga (typ göra konser och sånt och ha coola färger)
  • Dom ska ha huggtänder
  • Dom måste vara starka och kunna överleva i vårt akvariet (då det är värsta anarki i akvariet...)
  • Dom ska vara odödliga!

Det borde väl inte bli så svårt att hitta såna fiskar eller?!



nån...

All you lovers
Hur skulle det kännas att aldrig behöva vakna ensam?
Att alltid ha en som får dig på bra humör när du tror hoppet är ute?
Att ha någon att laga mat med/åt en.
Någon som tar hand om en när man är sjuk.
Någon som inte går utan att säga Jag älskar dig Någon som kollar skräckfilm med en och sen sover med en så man slipper vara rädd?
Någon som överraskar en med små roliga ting. Ni tror att svaret på detta är en pojkvän. Ja det hade kanske funkat det med, men jag har något bättre än det, Jag har SOFIA LAND!

kanal kanal kanal kanal

Asså så här går det till, Kanalen, finns i kanalen, och när man trycker på 1 an så skickar kanalen kanal 1 till dosan (den man har kort o sladdar i) sen skickar den 1an till TVn. Sen skickas det tillbaka på samma sätt när man byter kanal med KANALEN.

kommer aldrig ändra mig.
Älska mig för den jag är ;)

DOSA DOSA DOSA DOSA DOSA DOSA DOSA

Okej för att förklara lite så är det så här att ni vet den där grejen som man byter KANAL med på tvn? aaa, det kallas för en DOSA, en fjärkontroll eller jag kan till och med sträcka mig till att säga att den kallas en bestämmare. Men när SG kommer här och säger att den kallas en KANAL så känner jag att det är mitt ansvar att lära henne vad den heter. Jag menar lite måtta får det allt vara. Jag kan inte leva med någon som kallar det för en kanal! Tänk vilka missförstånd det kan ge upphov till. Jag och SG sitter och kolla på TV och så säger SG; vill du ge mig kanalen? och då går jag och monterar sönder hela tvn i jakt på kanalerna (som finns inne i tvn). Och då sitter vi där med bara en DOSA och ingen tv.... Det kommer ju att bli kaos! vi kommer inte att kunna kolla på pensionärsjävlar mer!

SG EN DOSA BYTER MAN KANALER PÅ TVN MED (OCH KANALERNA SITTER I TV, INTE I DOSAN)

 hoppas att du lärt dej nu SG! jag kommer att testa dej ;)

Meningslösa dagar

Finns det många av, idag är ett prakt exemplar.
Gå till skolan kl 8, börja kl 9, sluta klockan 20. Och folk säger man ska ta till vara på sin ungdom. Exakt hur ska detta gå till när skolan tar upp all tid man äger och har.
Läxor sen på detta, underbart. nej det faktum att jag är inne på mitt 4 e år på gymnasium gör inte känslan bättre, jag om någon borde ju sen vara överkvalificerad till det mesta.
Meningslösa dagar kan vara det värsta jag vet.
Pappa kanske räddar mig i 2 timmar och drar och gymmar med mig, vilken jag innerligt hoppas, sen ska man stå inför en bunte ungar och snacka om jag vet inte vad... Jättekul, nej faktiskt inte.

Sitter och väntar på att kiosken ska öppna så jag kan käka frukost innan jag börjar... Lata fan som inte kan öppna kiosken före 9...

För att provocera dig lite SL, vilket som kommer va de enda roliga med denna dagen:
KANAL KANAL KANAL KANAL KANAL KANAL ANAL KANAL KANAL KANAL KANAL KANAL KANAL KANAL KANAL

VI SKA FLYTTA IHOP!

aaaaa det ska vi faktiskt, fast inte just nu, vi har en känsla av att vi nog hade gått i typ konkurrs och blivit vräkta ganska snabbt på våra studierbidrag... Vi ska vänta tills SG tagit studenten och tills SL bestämmt sig för att växa upp och skaff ett jobb! Den ska ligga ganska centralt och det ska vara en 3a (vi kommer nog att dela rum ändå, men en ovacker dag så kommer den dagen då vi tar hem en man och vi vill ju inte att han ska behöva sova på soffan, när han kan få ett eget rum...... NOT han får sova på mattan i hallen och det extra rummet gör vi om till en garderob/hår- och smink studio!). Vi har nu bestämmt oss för att börja gå på visningar och öva på att köpa lägenheter, allt för att vi ska få den bästigaste lägenhetn till minsta pris typ.
Och tror inte att vi nöjer oss med vilken skit lägenhet som helst jutan vi har faktiskt lite krav

  • Som vi sa så ska den ligga centralt och vara en 3a
  • Vi MÅSTE ha en balkong (där ska vi ha mobiltbredband och släppa ut oscar ibland)
  • Vi SKA ha trådlöst bredband, för många år av at bo på landet har satt sina spår...
  • vi måste ha en diskmaskin
  • vi måste ha många uttag i lägenheten (hårfönar, plattånger, volymtång, locktång, mobilladare, datorladdare osv)
  • den måsten vara fest-hållbar och fest-redo; typ disko-kula som kommer ner från taket, plexiglas i fönstren, en öl soffa (som RL lovat att bygga till oss)
  • det måste finnas ett badkar! så att vi kan föda upp vår fiskarmé
  • STORA GARDEROBER! (gärna 2 stora walk in garderober)

Om nu ABK inte kan uppfylla dessa krav till oss så får vi väl helt enkelt bygga oss ett eget hus!



Oscar is on fire!

Ser ni hur farlig och mordisk våran lilla mördarmaskin ser ut! Trots att denna lilla kissemisse med rätten att döda har ett kill namn så är dej en tjej. Men det finns ju självklart en anledning till att hon har en poljknamn. Det är för att hon ska kunna typ filtrera den manliga världen och på så sätt förinta dom inifrån! Smart liten katt det där! Erkänn att ni darrar av rädsla män!





Läs och lär!

Nu är det så här boys, att vi kvinnor skiljer oss lite får er män

1. vi har känslor
2. vi har en hjärna + ett hjärta!
3. vi har känslor
4. vi är bättre än er (det bara är så!)

Det faktum att vi har ett hjärna och känslor gör att vi ska behanldas med förskitighet. När vi väl bestämmt oss för att ge våra hjärtan till er, så ta för fan hand om det då! För er som inte har läst inlägget (http://slochsg.blogg.se/2010/october/en-bra-man-dag-steg-1-morgonen.html) så kommer här en upprepning (för att ni ändå inte verkat fatta). Låt oss veta att ni tänker på oss! ett enkelt och helt random sms där det står jag saknar dej eller jag tänker på dej, ett sms som gör att man går och små ler resten av dagen räcker. Det är nämligen så här att vi kvinnor gärna vill ha bekräftelse. Men jag fattar hela grejen med att det är de stunder då man är tillsammans som räknas, men vi vill gärna veta att ni tänker på oss även när vi inte är tillsammans.
 
Så till alla er män där ute, gör era kvinnor lycklig och skicka iväg ett supersött sms typ NU!

    



Morgon ångest? .... äh JA!

Är det bara jag som inte riktigt kan förstå hur folk kan sova till ett, två och ja till och med 3 på dagarna (inga namn nämda host* SG ;) Jag bara kan inte det. Det ända undantaget är om jag sover med nån annan och den personen gillar att sova länge så kan jag sympatisova med dom. Ni vet, man vill ju inte vara taskig och väcka pesonen. Om det inte är en MAN då gör allt för att väckan han, bara för att!
Det spelar i princip ingen roll om hur länge jag varit uppe natten innan, JAG ÄR EN DAG MÄNNISKA! jag lever på dagen, inte natten (med undantag för fredagar och lördagar, samt vissa torsdagar, då är jag en natt människa!). Jag får sån ångest om jag sover för länge, det känns som att dagen går förlorad. Jag tänker bara på allt som jag kan göra ist för att ligga i sägen hela dagen. Det liksom kliar i kroppen, jag bara måste gå upp och göra lite nytta!.... jag håller väl på att bli vuxen eller nått´antar jag.... jobbigt...

Jag och SG vi förstår varandra och vi har en kicka-ass regel. hon får ej ringa mig efter kl 10 på kvällen (för då sover jag antagligen) och jag får ej ringa henne innan kl 1 på dagarna (för då sover hon antagligen)!

Idag ska jag ännu en gång spendera dagen med att gå runt i pyjamas och vara allmänt dryg mot allt och alla!

VÄRLDSFRED

Den dagen jag blir rädd för en minderårig/ful person - det är samma dag som grisar börjar flyga.
Dock vill jag ha sagt att jag behöll lugnet och varken slog eller spottade på det stackars barnet då jag såg på henne att hon nog inte haft de så lätt här i livet.
När ni unga nu får börja komma ut, jättekul för er!
Björket har funnit som förberedelse för er inför det riktiga nattlivet. Med denna tjejen har björket total misslyckats.
När ni dansar på björket är där mycket plats, eftersom inte så många 13 åringar får ut och festa på nätterna. Men lilla hjärtat välkomen till Bånken stället med minst dansgolv i stan, samtidigt ett av de få som finns. Det är många människor där, och hör och häpna, ibland får man en knuff. Passar de inte så är jag övertygad om att Björket släpper in dig och dina kompisar.

Händelseförloppet:
Jag SL & RN dansar.
En tjej skriker något till mig så jag vänder mig om
-Va vill du?
hon:
-Sluta knuffa på mig!!
Jag:
Assåååååå de e folk som knuffar på oss med !?
hon: MEN SKYLL INTE PÅ MIG DÅ!
(Jag brister ut i skratt, ironin i detta samtalet var bland de roligaste jag varit med om)
Hon rycker tag i mig o säger:
Va skrattar du åt!?!?
Jag: (tonläget va LUUUGNT som fan:D) Men de va ju faktiskt roligt, sen fortsätter jag skratta

Sen knuffar hon mig o ja börjar räkna mina 10 sekunder som mamma lärt mig. (= räkna till 10 e de fortfarande värt o slå till personen så gör du de!) på ca 6½ ställer sig RN emellan. Satan va min tanke dock va ja fortfarande mitt uppe i ett asgarv. Sen stod vi lugnt o fint o skrattade o vinkade med tummen upp mot fjollorna bakom RN s rygg, jättekul.
Detta gjorde hela min kväll, kunde inte släppa hur roligt de va.

Hände flera roliga saker under kvällens gång men dett va det bästa.

SL säger "jag har ett svärd" ca 200 gånger under kvällen. Det kändes tryggt.



AAAARRRRRGGH, WORLD PEACE, MAUW

      

Män är som hundar, kvinnor som katter ^^

 

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!



KATTENS DAGBOK:

783:e dagen i fångenskap…
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi’.
Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias…



Nu ska ni få lära er ett och annat om kor!

Historien om kon

Kon är ett husdjur men den finns också utanför huset och den lever ofta på landet men den kommer också in till staden men bara när den ska dö. Men det bestämmer den inte själv. Kon har 7 sidor den översta sidan, den nedersta sidan, den främersta sidan, den bakre sidan, den ena sidan, den andre sidan och den invändiga sidan.
På den främsta sidan sitter huvudet och det är för att hornen ska ha någonting att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sid men det kan öronen, dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet dom kallas ko ögon. Kons mun kallas mule och det är nog för att den säger mu. På den bakersta sidan sitter svansen och den använder dom för att jaga bort flugor med så att de inte ramlar ner i mjölken och drunknar. På den översta sidan och på den ena sidan, och på den andra sidan är det bara hår. Det heter kohår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör. Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur, men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har 4 ben dom heter koben och dom kan också användas till att dra ut spikar med. Kon äter inte mycket men när den gör det så äter den alltid 2 gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost i osten är det hål, men hur den gör hålen, ah de har jag heller inte lärt mig ännu. Kon har gott luktsinne, det märks för vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur. Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter kofångare, den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons 4 ben skickas till snickaren efter det och det kallas återanvändning. Som man kan se är kon ett nyttigt djur och därför gillar jag kon väldigt mycket.


keep talkin' shit 'bout me, make me famous

Ja denna staden tär mig till fördärvet.
"Har ni sett vad hon ska ha på sig, hade jag varit hennes mamma hade jag inte låtit henne gå ut"
Sorgligt, men bevisar gång på gång vilken smaklös stad vi lever i.
Folk känner folk som känner mig, därför får jag precis som alla andra i denna staden reda på allt.
3 år till sen komemr Kristiastad förhoppningsvis sett det sista av mig.
Folk som tror de kan nått om stil i denna staden är som stilikoner för de stillösa.
Kristianstad har aldrig varit först med en trend och kommer aldrig vara.
Är hud skrämmande? Ska man bada i heltäckningsoverall? Eller menar ni att om man ser en hudbit så har man rätt o våldta? Jag fattar ingenting, idioti.
Staden som måste få nått för egen vinnings skull om de ska göra något, aka kristianstad.
Had enough, denna stund önskar jag att jag hade en kuk, så jag kunde be er suga den.



Ironin i att jag skulle kommit på denna outfit själv är slående. Insperation och akta hemsk.

Ps: Klär mig som jag vill mvh 19 årig tjej

plugg, plugg, plugg...

Är det inte intressant att så fort man egentligen verkligen måste plugga så dyker det upp så många andra saker som man bara måste göra. Garderoben ser ju ut som ett bombnedslag, det ligger saker utspridda i hela huset, akvariet ser lite smutsigt ut, kanske borde blogga lite och bara kolla på alla löven som ligger på tomten! KATASTROF ALLTSÅ! Sen har jag funderingar på att vara en god dotter och städa hela huset och kanske börja med maten innan resten av familjen kommer hem....

Min mamma blir alltid så glad när jag har prov.

Jag har nu iaf kommit så långt att jag har skrivti en 30 sidors (!) sammanfattning om Cognitive Psychology Conenecting Mind, Research, and Eeveryday Experiencen (jippie)… nu ska man bara få in det i huvudet också… önska mig lycka till..

Sen måste jag ju läsa den jävla boken också, den är på ca 500 sidor och helt på eng (lite lättare än den förra som var på över 1000 sidor iaf). Anledningen till att den är på engelska ska tydligen vara att alla nya studier publiceras på eng (LOL). Men jag vet sanningen; det e bara för att ingen har palla översätta den! Jag pallar knappt läsa en sida i den tro fan att ingen orkar översätta den!



Aaaaa, ne nu får jag väl se till och lära mig något då…


Det här med barn

Jag älskar barn, ofta mer än de älskar mig. De vill inte leka med mig bara sitta i mitt knä och pilla i mitt hår för det mesta.
Natt underhållning för mig är att kolla på roliga filmer med barn och läsa roliga citat, har slängt upp ett par roliga från några söta barn på facebook, och här får ni snart några till.
Det här med barn är kul, dock inte så kul att man vill ha det nu, kanske när man är 30 och är för gammal för uteställena, skämt o sido men livet ska ha en bra framsikt och jag ska helst ha gått ut skolan (skämt)
Man skulle haft en unge på vardagarna så man sluppit skolan men helgerna vill man va fri, låter som jag gör rätt i det här med att vänta med barn.
Tycker alla skaffar barn nu, men inte ska jag falla för grupptrycket, jag kan inte ens laga mat, hur fan skulle det gå. Iaf så vet jag att mitt barn hade lyckats i livet och blivit snyggt + bäst på fotboll, för det är mina krav på barn annars vill jag nog inte ha nått.
+ Vi (SL & SG) ska skaffa barn samtidigt, samma dag helst. ascoooooooooooolt.
de värsta är att man behöver en man för o lyckas... men men man vänjer väl sig antar jag.

Och männen som fastnar med oss kommer lida! allt jag tvingas avstå ska dom med avstå, inte för jämnställdhetens skull, utan bara för ren jäkelskap (6) mohahahahaha...



"Mamma säger att jag är svartsjuk på Hampus, men det är inte sant. Det är bara helt vanligt hat."
Ingrid, 8 år

"När jag slåss med min lillebror får jag inte slå tillbaka. Det gör jag inte heller. Jag biter istället."
Susanne, 7 år

"Jag tycker om att slå min syster. Inte medvetslös, bara så att hon förstår allvaret."

Jörgen, 7 år


Och så var det den där veckan igen..

 Haha, där trodde ni alla att ni visste vad detta inlägget skulle handla om, men så fel ni hade ;)! Nu menar jag att det är den veckan i oktober då många halloween fester hålls. Och med detta kommer ett stort problem; vad f*n ska man vara på halloween!? Ett spöke kanske (enkelt, bara ett lakan över huvudet), en prinsessa, catwomen, en vägskylt, mekaniker, häxa, byggare, polis, ett flygplan, sjuksköterska, pokemon, lärare, superhjälte eller jag kanske helt enkelt ska vara utklädd till youtube (jo det går, såg en bild på det en gång!).  Det finns oändligt många saker som man kan vara. Tyvärr så är det ju så att jag är ganska lat och fattig, så att lägga ut stora summor pengar och tid på utklädanden går fett bort. Jag kom med förslaget att vara utklädd till SG, det e bara att ta på sig en blondperuk och låna lite kläder av henne, både ekonomiskt och tids-snålt! En sista-minuten kostym blir väl att slänga på sig fotbollskläder och dra på med en bred och långsam Skåne dialekt och komma som henke larsson.

Men vi får väl hoppas att jag ska kunna komma en kick-ass bra kostym innan fredag (tips är oerhört välkomna!).

Btw så skar jag och mama precis en pumpa, så här snygg blev den (stolt) och nu ska jag ner och äta pumpakärnorna som vi rostat! (hmmmm...kanske ska komma utklädd som en pumpa…)

      


latsidan

Ja när man kan hela tv tablån, sett allt som går att se och är inne på repriserna då är man kvalificerat lat. Mitt lov har hittils sett ut som följande: vaknar kl 14 äter nått godis eller chips lägger mig i sängen igen o slumrar en stund, sedan drar jag mig ut till TV soffan i högsta hugg med duntäcke och gärna alla 8 kuddar. Mitt sovrum ligger vägg i vägg med TV rummet, men tro inte jag går två gånger för det. Väl ute i soffan konstaterar jag att jag kan sova till kl 16 då that 70 show börjar, vilket jag också gör, sedan vaknar jag kollar på that 70 show, som jag redan sett 200 gånger, sover i pauserna... När dessa dubbelavsnitt tar slut är meningen med dagen över, i princip. Mamma och pappa kommer hem, idag åt vi tacos och sedan somnade jag igen, nu är jag överladdad med sömn och bloggar för att slösa lite energi så jag kan sova igen.

Tråkigaste med lov är att jag inte direkt har något jag längtar till, och när jag inte har det blir jag lat. I morgon är iaf tanken att jag ska klippa och träna, får se om jag vaknar...
Torsdag står ett besök i malmö på schemat... fredag fest om det blir som planerat.

Saken med mig när jag är såhär lat är att jag blir sjuk, jag får feber och är jättehängig, dock så fort ja rör mig så blir jag frisk igen. Då kan man fråga sig vrf jag utsätter mig själv för detta. 1. sova är skönt 2. finns inget bättre att göra.

Nu är min vänsterarm jättetrött så ska sova en stund, ha de nice natti for now

det här med missförstånd

missförstånd, bråk ocg dylikt har jag väldigt svårt att hantera smidigt, antingen skrattar jag, låtsas som ingenting eller säger rakt ut utan krusiduller vad det handlar om.
Jag är tydligen lätt att missförstå, hur de nu kan komma sig. Blir jag lättare att förstå om jag pratar med svåra ord och långa meningar?.
Jag är lite hipp som happ. Gör ingen stor grej av saker, men gillar att jävlas. Att provocera fram negativa reaktioner är jag expert på, men det finns en baktanke, ja vill veta vad människan är kapabel till. Folk som skriker och får snedamp är inga som stannar i mitt liv alltförlänge.
Jag tycker inte det är intressant och spännande med folk som drar ut på saker eller som inte säger va de vill ha sagt, utan försöker säga det på andra sätt. Jag förstår oftast men jag tycker folk ska lära sig raka rör så jag spelar blond tills dom säger som det är.
De säger att den rätta alltid kommer såsmåningom, tänk om han blir påkörd av en buss då? just det...! alla ska alltid va tröstande med det, men när man inte behöver bli tröstad låter det bara dumt.
Det är ett jävla anama i mig, jag kan spela spelet, samtidigt som jag gärna byter ut ett par regler innan jag går i mål.

Den intressanta frågan: Hur har jag blivit sånhär?
Pga män? nej det vore att ge dom en komplimang, jag höjer ögonbrynen och konstaterar att jag inte bryr mig.

sur surare surast

Att snacka med en man gör mig sur, att snacka med två gör mig surare, att snacka med 3 gör mig surast.
Dom är inkompetenta och mitt favorit ord på män = groteska. Dom om något kan få mig att slänga datorn ut genom fönstret, mobilen in i närmsta stenvägg och ja andra saker de kan på något sätt beröra en med förstöra på det mest otänkbara sätt.
Män gör mig fattig.
Män är även bra på o säga att man är bra, utan att kunna motivera varför. Vet ni vrf? För dom vet inte. För män kan inte tänka så långt deras "tänka längre" kapel är avklippt och de få som har den är missfoster som skulle blivit kvinnor.
Ja en sådan hade inte suttit helt fel.
Och alla ni killar med flickvänner, give up, orkar INTE med det, vill inte höra det, vill inte veta vilka svin ni är mot era tjejer.

min kvällsbön är varje kväll att jag ska vakna upp nästa dag som bisexuell.

Jag ska bli komiker

Javisst för en komiker får säga vad den vill, vad den står för, skämta om vem den vill, säga neger, säga att folk är feta, peka ut korkade människor + imitera dom. Man får rensa maskineriet kan man säga, utan att nån blir sur, vet ni vad folk bara skrattar och tror att man skämtar. KLART MAN INTE SKÄMTAR!

RSS 2.0