Kurser alla män borde gå

 

Kurs 1:
Hur man fyller ett iskubsflak.
Steg för steg, med diabilder.

Kurs 2:
Toalettpapper – är det sant att det växer på toalettpappershållaren?
Diskussionsgrupper.

Kurs 3:
Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan man urinerar, och går det att urinera utan att träffa golv, väggar och badkar?
Praktiska övningar.

Kurs 4:
Grundläggande skillnad mellan smutstvättstunnan och golvet.
Overheadbilder och funktionsbeskrivande diagram.

Kurs 5:
Efter middagen – kan disk flyga av sig sjäv ner i diskhon?
Videoexempel.

Kurs 6:
Lära sig att hitta saker Vi börjar med att leta på de riktiga platserna
istället för att vända huset upp och ner medan vi skriker.
Öppet forum.

Kurs 7:
Att ge henne blommor är inte skadligt för hälsan.
Bilder och ljudband.

Kurs 8:
Riktiga män frågar om vägen när de har kört fel.
Berättelser från verkligheten.

Kurs 9:
Är det genetiskt omöjligt att sitta lugn när hon fickparkerar?
Kör simulator.

Kurs 10:
Grundläggande skillnader mellan mamma och fru.
Rollspel.

Kurs 11:
Hur man blir den perfekta shoppingvännen.
Avslappningsteknik, meditation och andningsövningar.

Kurs 12:
Hur man botar hjärnsläpp när det gäller att komma ihåg födelsedagar,
årsdagsjubileum, andra viktiga datum och att ringa när man vet att man blir sen.
Elchocker och full lobotomi.


40 saker som gör män till dåliga älskare

Att inte kyssas först - Att undvika hennes läppar och dyka rakt på de erogena zonerna, får henne att känna det som att du betalar för stunden och försöker få valuta för insatsen genom att utesluta allt icke nödvändigt. En riktigt passionerad kyss är grundläggande för förspelet.

Att blåsa för kraftigt i hennes öra - Erkänn att någon skolkamrat sagt till dig att flickor älskar detta. Men det är en viss skillnad mellan att vara erotisk, och att blåsa som om du försökte förinta tårtljusen på din 50-årsdag. Sånt gör ont.

Att inte raka sig - Du glömmer ofta att du har ett piggsvin på hakan, som du stryker upprepade gånger mot din partners ansikte och lår. När hon kastar med huvudet från sida till sida är det inte passion, det är som hon försöker komma undan.

Att krama hennes bröst - På samma sätt som en hemmafru undersöker en melons mognad, agerar de flesta män när de lägger händerna på ett par bröst. Stryk, smek och var varsam med dem.

Att bita på hennes bröstvårtor - Varför skyndar män till en kvinnas bröstvårtor för att klämma ihop dem som om de försökte tömma hennes kropp på luft via hennes bröst? Bröstvårtor är väldigt känsliga. De klarar inte av tuggande. Slicka och sug på dem mjukt. Att fladdra med tungan över dem funkar. Att låtsas de är en hundleksak gör det inte.

Att skruva på hennes bröstvårtor - Sluta med det där skruvandet med bröstvårtan mellan tummen och pekfingret, som om du försökte få in en radiokanal i ett backigt område. Fokusera på hela brösten, inte bara på utropstecknena.

Att strunta i resten av hennes kropp - En kvinna är inte en motorväg med endast tre rastplatser; Tuttkulle Öst och Väst, och Mitt-tunneln. Det finns stora områden på hennes kropp som du alltför ofta struntat i när du kört rakt ner i kvarteret Vagina.

Att fastna med handen - Att inte vara fingerfärdig i underklädesregionen, kan resultera i att fingrar och trosor trasslar ihop sig. Om du ska vara så aggressiv, be henne hellre att ta av det sabla skitet.

Att ge henne en liten present - Att göra sig av med kondomen är mannens ansvar. Du använde den, du får ta hand om den.

Att attackera klitoris - Direkt tryck är väldigt obehagligt, rotera istället milt med fingrarna längs sidorna av klitoris.

Att pausa - Kvinnor, i motsats till män, fortsätter inte där de stannar. Om du stannar, går de tillbaka till ruta ett väldigt fort. Om du kan avgöra att hon inte är där, fortsätt till varje pris, förlamad käke eller ej.

Att klä av henne på tafatt sätt - Kvinnor hatar att se dumma ut, och dum kommer hon att se ut om hon är naken nertill och har tröjan fast över huvudet. Packa upp henne som en elegant present, inte som en leksak.

Att kila fast trosorna under förspelet - Att stryka henne mjukt över byxorna kan vara väldigt sexigt. Att stoppa upp tyget mellan benen och gnida det fram och tillbaka, är det inte.

Att vara besatt av vagina - Även om de flesta män kan hitta klitoris utan karta, tror de fortfarande att vaginan är det enda som gäller. Det tar inte längre tid att stoppa ner handen där, än det skulle gjort att stoppa stulna sedlar i en skorsten. Detta är i princip okej, men om du inte är försiktig kan det göra ont - så rusa inte iväg. Det bästa är att först vara uppmärksam på klitoris och de yttre delarna av vagina, stoppa sedan mjukt in ett finger och se om hon tycker om det.

Att massera för hårt - Du försöker ge henne sensuell, avslappnande massage för att få henne i stämning. Händer och fingertoppar är okej, armbågar och knän är det inte.

Att klä av sig för tidigt - Forcera inte situationen genom att strippa innan hon åtminstone gjort någon ansats att få av dig paltorna, om så bara genom att knäppa upp några knappar.

Att ta av sig byxorna först - En man i kalsonger och strumpor är en man när han ser ut som värst. Ta av strumporna först.

Att göra det för fort - När du kommer till penis-i-vagina situationen, är det värsta du kan göra att pumpa på som ett industriellt kraftverktyg. Den tekniken kommer ganska omgående att få henne att känna sig som en föråldrad löpandebandet arbetare. Bygg upp långsamt, med rena, raka, jämna stötar.

Att göra det för fort - Om du slår dina höftben mot hennes lår eller mage, är smärtan att jämföra med två veckors ridande, koncentrerat till ett par sekunder.

Att komma för fort - Varje mans fasa. Av förståeliga skäl. Om du skjuter innan du sett hennes ögonvitor, backa upp med en plan för att försäkra dig om hennes njutning också.

Att inte komma fort nog - Det kan kanske tyckas att pumpande i en timme utan att nå klimax gör dig till en sexgud, men för henne innebär det mera troligt en avdomnande vagina. Köp åtminstone något spännande att hänga på väggen, så hon har något att titta på medan du leker maratonmannen.

Att fråga om det gått för henne - Du borde faktiskt kunna avgöra det. De flesta kvinnor låter. Men om du verkligen inte vet, fråga inte!

Att vara alltför försiktig vid oralsex - Gör inte som en stor katt skulle gjort vid ett fat mjölk. Sätt till hela munnen där nere, och koncentrera dig på att mjukt rotera och fladdra med tungan på hennes klitoris.

Att trycka ner hennes huvud - Män envisas med att göra detta tills penisen är mellan hennes ögon, i hopp om att det väldigt snabbt ska leda till att munnen och penisen blir ett. Alla kvinnor hatar detta. Det är ungefär tre steg från att bli dragen in i grottan i håret. Om du vill att hon ska använda sin mun, använd din egen; försök att prata förföriskt till henne.

Att inte varna henne innan det går - Sperma smakar som havsvatten blandat med äggvita. Det är inte alla som gillar det. När hon utför oralsex, så varna henne så att hon kan vidta nödvändiga åtgärder.

Att flänga runt när du får oralsex - Stöt inte. Hon står för rörelserna när hon ger oralsex. Du ska bara ligga där. Och ta inte tag i hennes huvud.

Att inspireras av p-rullar - I porrfilmer ser det ut som att kvinnor älskar när män sprutar på dem. I verkliga livet innebär det bara mer tvätt.

Att låta henne rida i evigheter - Att be henne vara överst går bra. Att ligga där och grymta medan hon gör grovjobbet är det inte. Kela med henne så hon inte känner sig som kaptenen på en skuta. Och låt henne vila.

Att försöka ha analsex och låtsas att det var en olycka - Det är på det här viset som män får rykte om sig att vara okapabla att följa regler. Om du vill ha den där, fråga henne först. Och inbilla dig inte att du kan skylla på att du är full.

Att ta foton - När en man frågar "får jag ta en bild av dig?" hör hon "...för att visa mina kompisar". Låt henne åtminstone få förvara dem.

Att inte vara fantasifull nog - Fantasi kan vara allt från att rita mönster på hennes rygg, till att hälla honung på henne och slicka bort den. Frukt, grönsaker, is och fjädrar är bra rekvisita; het stearin och färgningsmedel är det inte.

Att daska din mage mot hennes - Det finns inget ljud som är mindre erotiskt. Det är lika sexigt som en raptävling.

Att arrangera henne i fåniga ställningar - Om hon vill utföra avancerad yoga i sängen så okej, men såvida hon inte är en rumänsk gymnast, var inte alltför ambitiös. Fråga dig själv om du vill ha en sexpartner med muskelbristningar.

Att leta efter hennes prostata - Läs detta; anal stimulering känns bra för män för att de har en prostata. Det har inte kvinnor.

Att ge henne sugmärken - Att mjukt suga på halsens sidor är väldigt erotiskt, om man gör det försiktigt. Ingen kvinna vill behöva bära polotröja och käcka sjalar veckorna i ända.

Att högljutt instruera - Skrik inte ut uppmuntrande tillrop som en tränare med megafon. Det är inte direkt upphetsande.

Att prata snusk - Det får dig att framstå som en ensam tidningsredaktör som ringer en sexlinje. Om hon gillar snuskprat, kommer du att upptäcka det.

Att strunta i om hon får orgasm - Du måste slutföra arbetet. Försök tills du får rätt på det, så kommer hon kanske att göra detsamma för dig.

Att krossa henne - Män väger generellt mer än kvinnor, så om du ligger lite för tungt på henne, KOMMER hon att bli blå.

Att tacka henne - Tacka aldrig en kvinna för att hon haft sex med dig. Ditt sovrum är inget soppkök.


i thought you took my breath away, but then i realized it was your bullshit that suffocated me

en av de roliga sakerna med att komma hem från en utlandsresa är alla som skriver till en på fb. detta brukar ofta bli ganska intressanta samtal och en väldans mycket hoppande till googletranslate, då många, inte jag (även om vi har fått höra att vi under alkoholpåverkan pratar engelska som borat...), skriver, och pratar för den delen med, lika bra engelska som en 7åring.. om inte sämre.

det gick lite lättare för SG att gå upp i morse. inga "jag hatar er" eller "jag orkar inte mer, låt mig stanna hemma" skrik hördes.

nej nu ska jag gå och leka med våra 6små söta vovvevalpar!

män suger!
over and out

En giraff kan slicka sig i örat

bara så ni vet liksom.
just nu sitter jag och väntar på att SG ska komma hem från skolan. är väldigt stolt att hon gick till skolan i morse.  men då hon hävdade att hon inte orkade mer och att hon skulle gå in i väggen om hon gick till skolan idag så är jag lite orolig för henne med tanke på att detta är hennes fjärde skoldag.. men jag fick mig ett gått skratt iaf. 

nu får hon minsannochdar komma hem och hjälpa mig passa våra små bebisar! 
idag har jag lekt med hundvalparna (bebisarna), missbrukat fb, käkat chips till frukost och kollat på rango 3 gånger..  

jag har råkat komma åt en knapp som gör att texten blir sne.. jag är alltså inte onyckter eller något, vet bara inte vilken knapp det var jag tryckte på...


peace love and understanding

turkland

vi är nu hemma och överlevde resan. trots klipphopp på 12 m och dans på diverse bardiskar. vi såg getter, sköldpaddor och en ödla. turkarna var roliga,  90 % av alla turkar hade öppnings repliken "jag är inte som alla andra turkar"... med tanke på hur många gånger som vi hörde det så borde dom ist säga "jag är precis som alla andra turkar". under resan så bröt vi i stort sätt alla regler som finns. vi startade också krig mot några stockholmare. som vanligt så lämnades vettet i tullen... dock klarade vi denna resan utan några hjärnskakningar!
 



SL och SG
forever and allways

kvinnans bästa vän

Mannen är kvinnans bästa vän. Han hjälper henne när hon känner sig osäker, tröstar henne efter en dålig dag, inspirerar henne att göra saker som hon aldrig trodde att hon kunde göra, gör henne istånd till att uttrycka sina djupaste känslor, ser till att hon alltid känner sig som den vackraste kvinnan i världen och låter henne vara trygg, sexig och oövervinnerlig





...........NEJ VÄNTA...........!!!!
 Jag tänker på VIN. Det är vin som gör allt detta..........
Beklagar.......​...

hejdå

eftersom vi tjejer har ett hjärta (!) så har inte vi alltid samvete att dumpa någon hårt, utan vi försöker att göra det lite snällt så ni inte ska bli helt knäckta. men eftersom ni är lite dumma i huvudet så kommer här den kalla sanningen. enjoy! =hoppas att ni alla börjar gråta!

  1. Jag tänker på dig som en bror.
    Du påminner dig om den där incestframtrollade banjospelaren i Den Långa Färden.
  2. Det är lite skillnad i ålder mellan oss.
    Du är en lagom föråldrad dinosaurie.
  3. Jag dras inte till dig på 'det' sättet.
    Du är den fulaste typ jag någonsin sett.
  4. Jag har det lite tufft nu.
    Jag vill inte att du stannar hela natten, för i så fall kan du få höra ifrån de andra killarna som jag går ut med just nu.
  5. Jag har en pojkvän.
    Som egentligen är min hankatt.
  6. Jag går inte ut med killar där jag jobbar.
    Öh killen! Jag skulle inte gå ut med dig om du så bodde i samma solsystem, än mindre samma hus.
  7. Det är inte du, det är jag.
    Dete är inte jag, det är du.
  8. Jag koncentrerar mig på min karriär.
    Även något så tråkigt och enformigt som mitt jobb är bättre än att gå ut med dig.
  9. Jag har svurit celibat just nu.
    Jag har svurit celibat mot sådana som dig just nu.
  10. Vi kan väl vara vänner.
    Jag vill ha dig i närheten så att jag kan berätta för dig om alla de andra männen jag har sex med. Det där manliga perspektivet du vet...

die

jag har nu officiellt startat krigmot bananflugorna. jag använder mig av vapen som vin, sirap, jorgubbslikör och en damsugare. helt utan effekt. dom är som kackerlackor, överlever allt! närts steg blir att införskaffa mig en elektsisk flugsmällare. de är säkert män-flugor allihopa. hur många fiskarmeer man än odlar så vägrar dom dö.. myggor hatar jag med. men dom verkar älska mig. jag dödade en igår. the end




Facebook

"Facebook är ett så kallat socialt nätverk (eller en community om man så vill) och syftet är helt enkelt att umgås med andra över internet. Du kan t.ex. leta upp gamla klassskompisar och arbetskamrater, hålla kontakten med dina släktingar och kompisar mm. och dela information med dem.

Förutom att skicka meddelanden och skriva på varandras "wall" (en slags anslagstavla) så går det även att lägga upp bilder och filmer eller använda någon av alla applikationer som finns för att spela och tävla och mycket, mycket annat"

där har vi den så kallade officiella användningen av facebook. men eftersom många ännu inte har fattat hur man ska använda fb på rätt sätt (så att vi andra inte sitter och skrattar åt er) så ska jag nu ge er 3 tips på hur ni blir coola på fb (och som hade underlättat livet lite för oss andra)

1. snälla för gudskull ha inte ett album som heter 'me', 'jag' , 'ego pics' (gäller även om ni stavar pics med ett 'x') eller ditt namn..detta är sjukt ocoolt och det gör bara att vi andra sitter och skattar (man har ju redan en mapp med egobilder som heter profilbilder lixom..!). det absolut värsta är om man har foton där man försöker se lite så där halvporrig ut. tro mig det lyckas inte.

2. uppdatera inte din jävla status var 10e sekund! alltså vi bryr oss inte om din buss var 3 minuter försenad, eller om du är hos frisören, eller om du precis kommit hem från jobbet. alla som gör detta borde seriöst bli avstängda från funktionen pga att beteendet kan uppfattats som störande för andra. alltså oddsen är stora att ingen läser det ändå då dom flesta normala människor har tagit bort dej från "wallen" (svenskt ord för det? aja nyhetssidan iaf)

3. checka inte in överallt! ingen bryr sig om du var på någons place för 8e gången på en dag eller jobbar på nått lame ställe. det ända som är bra med denna funktionen är att stackars föräldrar kan holla koll på sina barn. om du nu måste checka in så se till att göra det på ett coolt ställe, typ som atmofear på liseberg eller typ malmö stadion.
(denna sista punkten är väldigt mycket riktiad till min bror som jag tycker missbrukar denna funktionen, men jag veta att det också finns andar som borde söka hjälp för detta)



regel nr 4: var inte dum i huvudet.


jag suger på o blogga för tillfället...

Ja o som alla säkert förstår så e ja under en magisk spell som gör att ja suger på det.

Scouter helvetena vägrar åka hem, nu ska de visst ha asyl här med.
Precis som vi inte har nog med parasiter (scouter) i sverige..
Vi är så jävla trötta på dom, jag känner bara för o skriva världens hemskaste brev eller iaf en insändare i tidningen om mitt hat gentemot scouter.
De ska va överlevare, va fan gör de då i stan, de kan väl gå i ide under nån jävla sten i en skog far far away.


När ja ändå snackat hat. Till er patetiska jävlar som skriver till mig på fb så fort ja ens tänker tanken på o logga in...
"hej"
"hej snygging"
"läget"
"gör du baby"
 
osvosv....

SVARAR JA INTE så sluta skriv, jag har sett att ni skrivit, ja bara bryr mig inte... detta kan bero på många saker
du kanske är ful, oddsen e at du e en man o de sänker drastiskt dina chanser för att jag ska svara, du kanske e allmänt dryg mmmmm...

bara sluta skriv, orkar inte

my name is

det sägs att jag är ganska rolig.
jag har ett enormt hat/rädla mot katter. (alla katter utom SGs) (bosse ellar vad kattungens namn är gillar jag mest). detta har uppkommit efter att alla katter häromkring har gått ihop i en packt om att dom ska döda mig. dom har flera gånger klättrat upp för balkongen och försökt bryta sig in på rummet och har lyckats en gång (jag tror att dom känner på sig vad vi har för planer, måste vara han-katter allihopa). 
jag brukar bli jagad av illrar, när jag är på superhjältauppdrag och ska rädda ankungar (jag skulle först döda illern men den hade ju uppenbarligen rabies så den började jaga mig ist. vilket säkert var väldigt roligt för de tyska turisterna som satt på stranden och bevitnade det hela). vilket också har lett till ett fruktansvart hat mot illrar.  
men annors gillar jag djur. jag gillar inte hajar heller förensten. och nu bara väntar ni på att jag ska skriva om en sjuk upplevelse med en haj. men jag har aldrig stött på en haj... men jag har sett hajen 3.
jag gillar också att bada i fontäner. eller ja jag har aldrig gjort det, den närmsta jag har kommit en fontän är väl en vattenspridare. men det är en dröm jag har, att en dag bada i en fontän! men alltså vad tror folk att jag är för ty av tjej!? i helgen var det någon som sa att jag kunde bada i fontänen på storatorg.... men hallå! jag har faktiskt lite klass och självrespekt! jag badar väl inte i en sån jävla andrahandsfontän, utan jag badar ju i maxifontänen, den har ju lite klass liksom! lol .
jag samlar på stenar. jag är en fegis när det kommer till skräckfilmer vilket ofta leder till att jag ligger och skriker/gråter hela natten efter att jag sett dom (vilket SG bfick utstå senast, samt att jag var så rädd at6t jag bokstavligen låg uppe på henne). jag tycker att alla dialekter utom den vi pratar låter konsiga. är ni från en annan planet eller vad...?
jag är expert på att hitta på motivernade sånger som höjer arbetsmoralen så att man jobbar snabbare (men detta är ett ovanligt fenomen som bara kommer fram när jag syr, limmar eller knipsar hår).
jag har an förmåga att få folk att bryta mot lagen. jag gillar att bita och tugga på saker, särskillt tvättsvampen är lockande. jag äår awesome på att köra inlines, jag kan typ stanna i en cirkel (i låga hastigheter, annors funkar det inte). JAG ÄLSKAR MIN IPHONE BEBIS! jag jag veta att jag sa att jag hatade iphones men jag blev tvingad til, att köpa den. det var en kille från telenor som hoppade på mig och sa att han skulle råna mig och döda mig om jag inte tog den. vad skulle jag göra liksom?!).  

jaja den enda som förmodligen kommer att orka läsa hela detta inlägget är SG, men hon vet ändå redan allt. men man det sägs i alla falla att jag är ganska rolig.
det slog mig precis att jag måste läsa igenom och rätta allt.  men inte ens jag orkr läsa igenom det så ni får stå ut med ett antal felskrivingar...

varför måste man ha en rubrik på alla inlägg?

är det bara jag som längtar till tiden då man har en ring på sitt finger? tiden då man vet var man har varandra. tiden då man slipper oroa sig hela tiden. tiden då man vet att han gillar en, tiden då killarna äntligen vuxit upp.
jag är över den perioden då man spelar, men eftersom alla killar i vår ålder inte är det, så hålls vi med kvar där.
även om man inte vill spela spelet så blir man ändå tvingad till det. om man skulle lagt alla korten på bordet och baar sagt "hey jag gillar dej och jag tror att vi hade passat bra som pojkvänn och flickvän" då skulle dom flesta killarna lägga benen på ryggen. det skulle bli för mycket press. men alltså vi vill faktiskt inte gifta oss med er, vi vill bara dejta er ett tag. så därför så måste vi också hålla på och vämta en timme innan vi svarar på sms. allt är ert fel bara så ni vet.

jaja män är dumma i huvudet. det vet vi alla. men tills vi har utrotat alla män så får vi väl stå ut antar jag 


jag är rik på vänner, kärlek och choklad.

Jag kan inte klaga på mitt liv, det är bra.

Under en utekväll känner vi hälften av de vi möter, och hälften av dom ger oss nått vi vill ha; sprit.
Vi betalar tillbaka detta med en ordentlig svängom på dansgolvet, va kan man säga, ingen ahr någonsin sagt att det inte skulle vara värt de, vi bjuder på oss själva.

sen har jag världens bästa kompis, som ställer upp för mig i vått och torrt.
Jag älskar alla mina vänner, mn min bästa kompis, älskar jag mycket extra.

Kärlek har jag ingen brist på, att få ge är precis vad jag behöver, i 20 år har ja laddat batteriet och de e nu helt fullt. Jag är rik på kärlek alltså kan jag spendera det nu. Trots detta är jag ingen som slösar.

Chocklad: ett stort chocklad från liseberg pryder nu tv rummets golv, det känns bra och hemskt, bra att om man har pms eller för övrig är i behov av chocklad så finns det. Men ja vi vt alla chockladens mörka sida.


SL: du ska blogga om din fontän berättelse.
Peace

SL sa blogga

Men ja va ska man skriva när man egentligen inte har något o skriva.
Var blev min energi och mitt hat av denna dag?
Jag leker konstant med min katt bosse som egentligen är en honkatt...
Finns så många frågor jag inte har nått svar på, tex vrf vi har tre katter två honor men de heter, bosse, oscar och nisse.
Nått gick snett, men jag orkar inte spekulera i det.
Imorgon har jag inget planerat och så hade jag tänkt fortsätta ha det eftersom jag starkt misstänker en karate fylla idag eftersom allt jag lyckats få i mig va en liten köttbit o en banan.
Var e motivationen till mat, det om var min stora passion.
Ikväll tar jag till flaskan och försöker besvara dessa osvarade frågor.
Just nu ligger jag i min säng tillsammans med min garderob.
Jag startade tidigare krig mot min garderob, dock utan framgång.
Lekte med tanken på att gå naken, eller åtmindstonde i pyjamas.
Nu lyssnar jag på maggio o håller takten med mina fötter.
Efter denna låten ska jag eventuellt äta ännu ett jästpaket.
Spelar dom kass musik ikväll ska jag åter igen ta o starta "gå av scenen" trenden, man får ta en för laget då och då.
Blir jag utslängd så ryker tröjan, allt för o visa vad jag som självständig kvinna kan göra.

Vad är bättre än att göra det ingen förväntar sig?
Vad är bättre än att vara ung och arbetslös, ja de kan jag inte svara på för jag är varken eller längre.
Saknar min tonårs energi och saknar min arbetslöshet.
Den 14e. Ska jag återigen kriga, kriga för ungdom och energi och galenskap. för då åker vi.
Vettet lämnar vi i tullen. Som vanligt.

Om jag hamnar på martin o martin ikväll så är det för jag är för full för o veta var jag är. För de sista stället jag vill till är såklart martin o martin, där alla 18 åringar tränar kulelrbyttor och att ta sina första steg. Ne fyfan lammkött är inget för mig. Att köa från kl 10 är heller inget för mig, kö överhuvud taget är de värsta jag vet. drf går jag till bånken. Med risk för kö när man går ut kan man alltid klippa till nån, för då får man gå ut staket vägen för vakterna blir sura. Dom är verkligen för dumma för sitt eget bästa men ja, jag utnyttjar det och tänker fortsätta göra de. Vakter är oftast män drf har de ingen respekt från min sida. De är i dagens läge inte ens muskler, bara fett med panpizzor i fickorna.
Bara för detta kommer karma straffa mig genom o slänga ut mig, men då kommer jag skylla på sl för hon tvinga mig och blogga.

Åker jag ut ikväll så ses vi i maxifontänen för ett segerdopp.

Peace

vuxen?

eftersom vi jobbar så mycket och tycker att det är väldigt vuxet (sen att det vi ska göra för pengarna är lite mindre vuxet är en anna sak..hehe) så bad vi MK att skriva en lista på vad som är vuxet samt hur många poäng detta ger

Vuxen, det blir man inte bara för att  man blir äldre, utan oftast så lägger ditt agerande grunden för din "vuxenhet".Ta gärna upp din och andras vuxenhet när du träffar folk. Att bara diskutera saken ger 1 vuxenpoäng. Här kommer en liten guide med saker som du kan göra för att säkert veta att DU är vuxen. 

Komplett lista med vuxenpoäng.

· Läs tidningen med bekymrad min och mumla för dig själv: "Vart är världen på väg! - 2 poäng 

· Är du över 30? Skaffa hatt. -2  vuxenpoäng

· Läxa upp valfri tonårsunge, genom att hytta med näven och påpeka ungdomens stil nuförtiden. Samt säga: "Vart
  är världen på väg!" -2 vuxenpoäng

· Är du en man, spara då till ett heltäckande skägg, som du sedan kan mumla igenom. Ger ett vuxet intryck, samt
  extra poäng i manlighet. -1 vuxenpoäng, 2 manlighetspoäng.

· Var mån om din ekonomi, spara 3 kronor på tvättmedel: använd rabattkuponger. -1 vuxenpoäng 

· Köp inga nya plastpåsar när du handlar. Du har ju gamla kvar. - 3 vuxenpoäng

· Skaffa en rabatt, som du planterar blommor i. - 2 vuxenpoäng, minus 1 manlighetspoäng

· Drick kaffe, Svart kaffe - 3 vuxenpoäng. Kaffe med mjölk - 2 vuxenpoäng. Kaffe med mjölk och socker - 1  
  vuxenpoäng.

· Odla morötter - 1 vuxenpoäng 

· Gör barn - 6 vuxenpoäng

· Ta ansvar för dom - 2 vuxenpoäng 

· Ta eget initiativ; fäll ned toalocket efter dig.- 1 vuxenpoäng

· Börja uppskatta hårda karameller lite mer - 1 vuxenpoäng

· Istället för att räkna ned till din födelsedag, räkna ned till pensionen. - Inga vuxenpoäng, du  är bara gammal.

Tecken på att du är gammal:

· Du vet vad en pelargon är

· Du tyckte det var bättre förr när Leif Loket Olsson var programledare för Bingolotto

· Du odlar pelargoner

· Att gå 100 meter känns omöjligt

· Din kropp orkar inte mer. Du dör.


sverige eller spanien?

att bo i k-stad just nu ät lite som att vara utomland (den enda skillnaden är att man inte kan prata högt på svenska och ingen fattar). anledningen till detta är det pågående scout lägret och alla scouter som invaderat staden (detta var typ roligt de 2 första dagarna). idag på väg från jobbat så möter jag 2 manliga scouter (eller manliga kan man väl inte kalla dom eftersom alla scouter är mellan typ 10 och 17..) dom granskar mig och sen tittar den ena på mig och ger ifrån sig ett kyss ljud... snart kommer väl nån fram och blåser mig i nacken också! fast i denna värmen så hade det nog bara varit ganska skönt. så kyss-ljud är fett förbjudet men flås i nacken är välkommet!

en annan anledning till att man kan tro att man är i typ spanien är denna jälva värmen... det känns som man är i klimateriet dygnet runt (finns det något som heter för-klimateriet kanske?)

men om en och en halv vecka så trotsar kyssljud och klimaterie värme och drar igen! ABSTINENS!
vänta ska bara skörda lite pumpor på smurfs... så där ja! im back!
eftersom jag har fått psykiska men efterskräck filmen så ska jag nu gå och kolla på en marykate och ahsley film!

so keep your head up high so your tears don't fall as low as the person you're crying over

ibland har jag mina blogg stunder på facebook istället....


dirty bit

ångest, ångest, ångest. ibland så gör man bara saker som man ångrar, som man önskar att man kunde ta tillbaka. dumt. det gick lika snabbt som ett knapptryck, så var det försent att ta tillbaka.
men men, never again typ..

idag var vi de enda som var över 15 som ej hade barn och som ej gick i föräldrars sällskap som gick på cirkus. men tro minsann inte på att vi gick på cirkus bara för underhållningen. nejdå! vi gick dit för att knyta kontakter. vi behöver nämligen hjläp att drissera våra hundar och katter (fiskarna kan dra åt helvete). och efter som dom på cirkusen kunde få katter att göra high five och hoppa igenom brinnande ringa så borde dom väl kunna få djuren att ta över världen med? eller..?

One world united under us
SL OCH SG



I’ll follow you wherever you go

The moment I met you
that moment I forgot about everything I’ve been through
Tell me how could that be, hey baby?
Guess we both know
I’ll follow you wherever you go

Into the wild Serengeti
Hills of himalaya
Back to where you met me
the moment where I met you, hey baby
Guess we both know
I’ll follow you wherever you go

Back then
I was a boy longing for a friend
someone to hold when the day would end
I had a dream when the day when you, My love
would come and turn things round
now you and me Like a brand new sound
yeah you put me back on solid ground
And my struggling days are gone way gone

I’ve been
I miss you even if we never met
I want time on my own instead
I want time on my own but you, my love
you turn this world around
into a place I thought I’d never find
oh yeah I keep it in this song of mine
And my struggling days are gone way gone

The moment I met you
that moment I forgot about everything I’ve been through
Tell me how could that be, hey baby?
Guess we both know
I’ll follow you wherever you go

Into the wild Serengeti
Hills of himalaya
Back to where you met me
the moment where I met you, hey baby
Guess we both know
I’ll follow you wherever you go


En bläckfisk har mer än 3 hjärtan

okej att kolla på skräckfilm var inte bland de bästa ideerna jag har haft. det slutade med att SG somnade och att jag låg och skrek för mig själv. vilket resulterade i att vi till slut stängde av filmen (efter att ha sett typ halva filmen..) men det räkte gott och väl för att jag skulle få bestående men för livet.
jag ska inte kolla på en enda skräckfilm förens jag har skaffat en man som jag kan krypa upp bredvid, SG var väl inte helt nöjd med att jag nästan låg uppe på henne och tog upp hela sägen så att hon fick ligga på sänggavlen..
ingen man = ingen skräckfilm

om en och en halv vecka så ska vi lämna detta land. solsken och värme tack! tills dess så får vi väl nöja oss med åhus...
åhus strand, stället där alla jhonny bravos och alla fjortisar hänger och stället där det räcker att man hoppar ur blien så får man kalmydia.. (detta gäller mest området vid bryggan, tro mig det finns fakist stränder som går att besöka i åhus oxå). vi får väl se vart vi hamnar.

jag ska övertala SG att gå på cirkus med mig ikväll!


 vi har en konstig vana (eller frågar ni SG så är det jag som har en konstig vana..) att vilja stanna på varje mc donalds på vägen när vi är ute på roadtrip. detta har resulterat i att har man väl åkt på roadtrip med oss en gång, så brukar man inte vilja hänga med igen... ^^

PEACE LOVE AND UNDERSTANDING


är det måndag så är det

ja ha man jobbat hela helgen så kan man väl belöna sig med lite vin på måndagen ellor?
men att färga håret på fyllan kan bli en ganska intressant sak.
blogga med för den delen...
idag var vi på gymmet!
vi såg hela 3 st jhonny bravo kopior (ni vet as stor kropp och sen et pyttelitet huvud o små korta klena ben) som stod och pumpade framför speglen...

i morgon är det sagt att vi ska till stranden, men vi får väl se hur det blir med det med tanke på glaset rosé som slank ner snabbare än snabbast precis.. vi behöver män som kan köra på oss när vi har druckit vin! någon intresserad?

nu ska vi kolla skräckfilm!!!

I don't get jealous when I see my EX with someone else, because my mom always told me to give my old toys to the less fortunate





RSS 2.0