remember my name

jag gör vad jag vill. om det inte passar så dra åt hel*vete. det är inte min förlust. jag ler mot dom jag vill. dom jag gillar är jag snäll mot, och dom som jag inte gillar är jag inte snäll mot. så simpelt är det. jag är trött på att vara den snälla flickan. slut. this is the new and improved me. ENJOY!

            
there are so many people out there who will tell you what you can't do. what you've got to do is turn around and say 'watch me' 

btw så fick jag min as snygga fisk men fötter och armar i födelsedags present av SG! lätt helgens bästa! tillsammans med våra ben and jerry's lip bam!

let the motherfucker burn

En ursäkt betyder inte alltid att du har fel och den andra personen rätt.
Det betyder bara att du värdesätter din relation mer än ditt ego.

Idag går det mesta mig på nerverna. Inte minst att det känns som jag tänt fyr på en tusenlapp och sen ångrat mig när bara halva tusenlappen var kvar. too late.
aja hoppas ditt pass brinner upp.

SL fyller 20 om 6 min, sjukt vi e alltså båda två 20 snart.
GRATTIS MIN FINA UNDERBARA!




you never stop missing someone, you just learn how to live without them.

Såhär ser mitt liv ut just nu...


fem tips i vardagslivet

1. om du ska betala i kassan och där sitter en kille, välj en annan kassa, han kommer lura dig, för det är sånt män gör. det ligger i deras natur helt enkelt

2. Om du ligger bakom en man i en bil, kör om, låt som inte ha njutningen av att komma först både i sängen och på vägen.

3. Om du tror att du träffat en bra kille, tänk om för det är dina djuriska känslor som vill ha lite tillfredställande, ligg med han, men lämna inga souvenirer såsom: trosor, namn eller mobilnr.

4. Om en man kommer fram till dig på stan, skaka på huvudet och säg nej tack, för vad han än säger så menar han egentligen "jag vill ha sex med dig" och ja, jag menar även killen som vill sälja dig en bingolott!

5. Tro inte på saker såsom ödet och undantag för i den manliga varelsens existens finn inga sådana. De är vad jag skulle vilja kalla testobjekt, gud hade svårt att bestämma sig och männen fick bli defekta.

6. Om en kille ger dig något, så har han gjort något fel, det står i deras handbok att dem skall göra så.

7. När du kollar på tv, och ser en bra man, glöm inte att det är en kvinna som skrivit hans manus om han är det minsta vettig. Han är dessutom sminkad och killar med smink, njaaeee

8. Om du ska köpa fiskar och det är en man i butiken, gå hem och kom tillbaka en annan dag. fiskarna dör innom 24 timmar, jag svär, och man får inte pengarna tillbaka.

9. Om en kille vill bjuda på dricka tacka nej, för killar tror att ett glas med cider för 50 kr ger dom rättigheten att göra vad som vill med än resten av kvällen, även bli sur om någon annan tittar på dig, o tro mig dom 50 spännen man får betala själv för sin cider är väl investerade pengar.

10. Om du känner att du absolut inte kan leva ensam och måste ha någon att älska och som myser med dig o älskar dig tillbaka, någon du kan laga mat åt, städa och gå med på alla deras behov. SKAFFA EN HUND ELLER KATT FÖR HELVETE.







Be strong, fuck the men, bokstavligen talat, inget mer/ SG

SL

jag lever fortfarande. jag är lika duktig på att blogga nu förtiden som jag är på att cyckla enhjuling (vilket jag inte kan).
känner lite att inspirationen sviker mig. vad ska jag skriva om? män? ja alla vet vi ju att dom är uppenbarligen är störda på allvar. dom bara fortsätter att göra oss besvikna. sen har jag också kommit fram till att alla twilight filmerna förstör våra liv. just nu känner jag att det ända sättet jag kan bli riktigt lycklig på är om jag träffar nån som vill suga mitt blod..

här om dagen mötte jag ett vildsvin återigen. fram tills dess så har jag varit helt övertygad att om jag behöver så hade jag lätt kunnat ta ett vildsvin i en kamp, men är inte lika övertygad nu.. varför finns vildsvin!? vad gör dom för nytta!?

alla fiskar lever. jag har inför min 20-års dag önskat mig en ny fisk (SG LÄSER DU!?) som har armar och ben. ascool. istället för att bygga en armé med molly fiskar (det funkade inte i längden, blev lite för dyrt med allt radioaktivt ämne som vi var tvungna att köpa in till fiskarna) så kanske vi ska satsa på fiskar som är av naturen hemska och mordiska..?


36% of users check Facebook, Twitter or texts after sex






Karma is a bitch, and so am I

Jag bara njuter, det var ett slag som jag vann.
Känner mig så levande! Allt är så roligt igen!
Musiken som dunkar ur högtalarna säger till mig att leva.
Åter igen lever jag för helgen!

Kiss me ki-ki-kiss me.


let's pour a little salt, we were never here.

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
Now all your love is wasted?
Then who the hell was I?
Now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines

Who will love you?
Who will fight?


the sweet youth is back

ja, nu lever jag igen säger dom. gå inte till T-baren om du inte orkar se mig, de e mitt hak, liksom. Gå inte mellan mig och mina kompisar och ge mig blicken, jag har inte tid ork eller lust. Jag ser dig, jag bryr mig bara inte. Jag har fullt upp med att leva, du kanske skulle ta och testa det. förövrigt så är du ändå för gammal för t baren, grand är till för dem över 25, på samma sätt som vi hatar 18 åringar hatar vi 25+ are som inte kan dansa och de flesta har 2 utanföräktenskapetbarn och är singelpappa hemma. I'm sexy and I know it. Tja så är det ju, så har det varit länge och kommer va tills jag är 25. Sen ska ja skaffa barn så ja kan bli en milf, en snygg sådan för det är också sexigt. Mitt liv har helt enkelt börjat där ja slutade senast, det är full rulle och hade ja skrivit alla tankar och vad ja gör om dagarna hade de blivit liv och ja har ej tid med det just nu så det får vänta. växjö va insane speciellt de första 2 minuterna på resan dit, sL får förklara när hon har agressioner igen, som ni vet så är det bara då bloggen är värd o läsa. nä nu har ja ej tid o underhålla nolifers med mitt liv, tja.

Nu har du skitit i det blå skåpet

Jag är en god människa, det sa du själv. Detta innebär att jag har hög moral och värnar om integritet. Men jag värnar också om ärlighet något jag trodde vi hade.
Jag trodde du hade moral men jag blev förd bakom ljuset och du spelade ditt spel bra.
Något du tycks glömma är när jag sa"allt du gör bakom min rygg kommer jag få reda på"
Ingen förtjänar att bli utsatt för sånt här, tycker det är sorgligt eftersom jag hAde väldigt höga tankar om dig. Jag respekterade dig. För mig är du nu ingenting, vi har aldrig hänt.
Att du behandla mig såhär gör inte så mycket, jag är van men jag hatar att se andra bli behandlade så någon som borde ligga varmare om hjärtat.

Ärlighet varar längst.


Tjatja bloggen

Lugnt jag lever! Jag har varit upptagen med att försöka levla i dream park (det är det nya smurf). Sen har jag matat mina fiskar med, mina fiskar irl alltså. Men detta sker under en vuxens uppsikt ( det bästa med mina fiskar på fish farm är att man kan mata dom hur mycket man vill. Dom dör ALDRIG)

Idag var mina ben aslena, dom känns som typ sammet eller nått. Synd bara att ingen mer än jag fick känna på mina aslena ben.

I morgon bär det av till Växjö. Nån som vet om det finns ett subway där?! Annors får vi bunkra. För annors kommer vi att svälta.
Och SG! GLÖM INTE VINET! Många säger till oss att vi inte ska festa/dricka innan en cup/match. Men hallå! IT'S NOT OUT FIRST RODEO YOU KNOW!


What goes around comes around

idag höll jag på att bli påkörd av ett tåg, men jag var orädd, eller ovetande välj själv.
För övrigt så åt jag nyss en glass och nu kollar jag på en robot film och låtsas att den är bra för att jag ska ha något att göra. Såg just att de va en röd snubbe med horn med i filmen, jag vet att jag borde veta vem det är, men det gör jag inte men det känns liksom rätt bra ändå.
Imorgon ska jag till malmö. Vi ska prata med en munk tydligen. När jag hör ordet munk vill jag skrika "jag vill både ha chocklad och strössel på min"
Min lärare vill nog att jag skall ha andra tankar kring detta men hey, what goes around comes around.
Puman skall med till växjö, vi ska bo på hotell och pojkar på rummet är inte förbjudit, än. Men även om det blir det så är regler till för att brytas, man ska leva som rebell.
En man gav sig på att bråka med The puma force såhär hanterades det:



Med detta vill jag ha sagt att jag är tillbaka i mitt gamla essä, på gott och ont. säger vad jag tycker och tycker en jävla massa elaka saker.


I'm sorry for the times that I made you scream
for the times that I killed your dreams
for the times that I made your whole world rumble

for the times that I made you cry
for the times that I told you lies
for the times that I watched and let you stumble

It's too bad, but hey that's me
what goes around comes around
, you'll see
that I can carry the burden of pain
I'll never be nobody's wife

you're like a stone hangin' round my neck, see
cut it loose before it breaks my back, see
I've gotta say what I feel before I grow older

I'm sorry but I ain't gonna change my ways
you know I've tried but I'm still the same
I've got to do it my own way



jag tänkte bädda ner mig och vakna lagom tills jag tagit studenten

men nej, de gick tydligen inte så nu får jag käka ett par jävla äggmackor istället. INTE för att ja vill utan för att den jävla leverpastejen var för gammal.
katten luktade katt så mamma hällde kanel på den.
jag gjorde egen chailatte och låtsades att det var gott.

mamma köpte ekologisk mjöl åt mig för ja inte gillar mjölk

men ekologiskt förändrar inte att de e mjölk

o nu måste ja dricka den för o va snäll


mums

STRONGER 

N-n-now that that don't kill me
(Do it faster, makes us stronger)
Can only make me stronger

Går på repeat, låten ger mig attityd, självsäkerhet och sjukt skön ryggmassage.




peace för fan


Hun'

Jag står inte för dina åsikter, men jag är beredd att dö för din rätt att få framföra dom.


ett leende ska åter igen klä mina läppar.

så vad har hänt i världen under tiden jag va borta. Män är fortfarande tankelösa svin. Kristianstads tid står fortfarande still. Kort och gott det enda som hänt är att hemmakväll fått in 4 nya godissorter! rycktet om att man är fri, sprider sig snabbt, eller också sänder man som kvinna ut nån doft eller aura eller nått. för det finns ingen som inte vet. Det är skönt. Komplimangerna strömmar in och man känner sig smått duglig igen. Tankarna snurrar, ska ja va singel, ska ja ha nått tillfälligt tills vi sticker, ska jag satsa. sen har man tankarna "han som äger puben, han som äger resturang, han som ja dejtat innan, en helt ny okänd" dessa tankarna har fått mig att spy den senaste veckan. Något som dock hänt är att ja garderat mig till att inte va ogift vid 26 års ålder. en riktigt bra deal. antingen så blir ja gift, eller så får jag en resa för två till grekland, snacka om att man kan förhandla? våra planer och ideer är återigen på spinn och för första ggr har ja fått respons av mamma på mina planer: hon är orolig för att jag ska flytta, vilket innebär att jag kommer göra det, eftersom hon alltid har rätt. det känns bra. komma från denna staden, föralltid, i ett år? i ett par månader? vem vet, när jag saknar det kommer jag tillbaka och tills dess passar jag på att leva livet.

natten/morgonen

Jag vet inte ens om jag vill prata om det, de var bara hela galet. Helt sjukt jobbigt och jag blev cp störd av det. Men det va samtidigt underbart att va omringad av människor man kan ha så jävla kul med. sofia får ta detaljerna när hon vaknat, 4 timmars sömn imorse kräver att vi tar igen lite over and out

Mötley då ;)


försvinn då

för i helvete bara bort!

Detta är det sista jag ger dig.

The moment you left me insåg jag att alla sagor har ett slut.

Nevermind i'll Find someone like you
I wish nothing but the best for you to.




I love you enough to let you go.


there is no such thing as a perfect man

för att inte vara kär i dig krävs att du inte existerar.

fairwell


100 svordommar plus några till


I wish that he would tell me he misses me. so I could do the same.

yeah!

vann quizen!
tur i spel, otur i kärlek, har ja inte alltid sagt att jag har de så??

att leka blond är det roligaste jag vet, att vara underskattad är det bästa som hänt mig.

you shoot me down, but i won't fall. I am titanium

vi reser oss. det är NI som har längst att falla. för NI är inte VI.

image description


:D

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt




"you almost wish that you could have all that bad stuff back, so you could have the good too"

See, the fact that they just can't have my ass back is about to come over them.


Jag fete glömde bort att vara rebell, men nu har vi en häst så nu är allt bra igen

mm

för övrigt så kommer jag alltid att ställa mig upp igen, oavsett hur många ggr någon sparkar undan benen på mig så reser jag mig. jag vet att jag faktiskt förtjänar det bästa, det råkar bara vara som så att jag inte hittat det än.


sorry. im not rihanna. i dont love the way you lie.

jag vet inte. jag orkar inte. jag vet heller inte hur många gånger detta kan upprepas för det går ju uppenbarligen inte in.. visa ditt jävla intresse eller förlora mitt.
nej jag vet inte. ger nog upp snart...vet faktiskt inte. är mer förvirrad för tillfället än doris från hitta nemo... och då är det illa. GUDjag vet att du är ganska upptagen och så men ett tecken hade varit ganska schysst.

ska nog rikta all min uppmärksamteh åt våran nya häst MOONSHADOW!



PS ett medellande till alla trafikanter. OM NI BARA SKA HÅLLA 130 KM/H SÅ KAN NI LÄGGA ER I HÖGERFILEN!


Jag påmins av dig i allt jag ser

I prefer to be an island People may visit the island, but not stay. It is safer

we've alle been here

så första helt ensamma stunden sen dumpningen. Känner mig rätt tom faktiskt. Som att jag inte vet vad jag tycker. Visst brister en så står det tusen åter, men sen kan man dumma sig o säga att man bara vill ha en på 1000. Fast så är det inte, för just nu vill jag inte ha nån på 10 miljarder. alltså ingen alls.

Mitt i detta inlägget fick jag ett samtal. Där man får höra att han samma kväll som han dumpat mig varit ute, men då lagt fram det hela på ett sådant sätt att det skulle varit jag som dumpat han. Så länge var man värd att sörjas.
Jag har inget mer att säga än att jag inte dumpade han.

sanning varar längst och jag vill inte vara besviken mer.

I'm sorry for the times I killed your dreams

Sl va på krigsstigen igår ser jag. har själv inte så mkt att säga. mer än typ SATAN I GATAN VAD STOR

Karma is a bitch, and so are we

Jag vill börja med att inleda detta inlägg med att säga att jag hatar dig. Och hade du haft en gräsmatta så hade vi gjort hål i den.

Hur är det för en kille att bli kär? Kan någon snälla förklara! Får ni fjärilar i magen? Tänker ni på oss 24/7? Kan ni sitta och vänta vid datorn/mobilen i timmar? Får ni ett sånt fånigt leende som bara skriver att ni är kära när ni tänker på oss? Saknar ni oss? Tänker ni på alla små detaljer som vi säger?
Jag förstår inte liksom.

Om inte du tar hand om din flicka så finns det många andra som gärna skulle vilja göra det.


kan inte säga de bättre än såhär:

Godnatt

love isn't complicated, people are.

fel av mig, 

love isn't complicated, people men are.

Trots att du kan driva mig till direkt vansinne, så förändrar det inte att jag är hopplöst förälskad i dig.

fast sen är det också som så att de e inte så lät o förstå hur män tänker med tanke på att de inte tänker alls


idag tisdag

just nu hatar jag

  • alla sockersöta människor (par dvs) akta så att ni inte börjar spy regnbågar!
  • alla som reser utomlands. jag har varit hemma alldeles för länge! nu får det snart vara nog! ingen rik man som vill bjuda mig på en resa kanske??!
  • apple. idag när jag uppdaterade min mobil så försvann ALLA mina appar, ALLA! och det funkar inte att lägga tillbaka via datorn... när tar tårarna slut liksom??
  • SKOGSDJUR! särskilt vildsvin.. ska minsann få tag i dig och göra ett par stövlar av dig!! KÄNN MIN VREDE!!

PEACE LOVE AND UNDERSTANDING utom om det gäller vildsvin då är det WAR HATE AND NOT UNDERSTANDING typ


det måste hända något

VA INTE TOMMA ORD.
VISA DITT JÄVLA INTRESSE ELLER FÖRLORA MITT
DU HAR BOLLEN NU
JAG ÄR SÅ NÄRA BRISTININGSPUNKTEN NU.
JAG FÖRTJÄNAR ATT MÅ BRA.

RSS 2.0