fem tips i vardagslivet

1. om du ska betala i kassan och där sitter en kille, välj en annan kassa, han kommer lura dig, för det är sånt män gör. det ligger i deras natur helt enkelt

2. Om du ligger bakom en man i en bil, kör om, låt som inte ha njutningen av att komma först både i sängen och på vägen.

3. Om du tror att du träffat en bra kille, tänk om för det är dina djuriska känslor som vill ha lite tillfredställande, ligg med han, men lämna inga souvenirer såsom: trosor, namn eller mobilnr.

4. Om en man kommer fram till dig på stan, skaka på huvudet och säg nej tack, för vad han än säger så menar han egentligen "jag vill ha sex med dig" och ja, jag menar även killen som vill sälja dig en bingolott!

5. Tro inte på saker såsom ödet och undantag för i den manliga varelsens existens finn inga sådana. De är vad jag skulle vilja kalla testobjekt, gud hade svårt att bestämma sig och männen fick bli defekta.

6. Om en kille ger dig något, så har han gjort något fel, det står i deras handbok att dem skall göra så.

7. När du kollar på tv, och ser en bra man, glöm inte att det är en kvinna som skrivit hans manus om han är det minsta vettig. Han är dessutom sminkad och killar med smink, njaaeee

8. Om du ska köpa fiskar och det är en man i butiken, gå hem och kom tillbaka en annan dag. fiskarna dör innom 24 timmar, jag svär, och man får inte pengarna tillbaka.

9. Om en kille vill bjuda på dricka tacka nej, för killar tror att ett glas med cider för 50 kr ger dom rättigheten att göra vad som vill med än resten av kvällen, även bli sur om någon annan tittar på dig, o tro mig dom 50 spännen man får betala själv för sin cider är väl investerade pengar.

10. Om du känner att du absolut inte kan leva ensam och måste ha någon att älska och som myser med dig o älskar dig tillbaka, någon du kan laga mat åt, städa och gå med på alla deras behov. SKAFFA EN HUND ELLER KATT FÖR HELVETE.







Be strong, fuck the men, bokstavligen talat, inget mer/ SG

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0