fan

jälvahelvetesskit. ville bara säga det.

 och kan okända människor sluta puffa mig tack!

snygg

nu, precis, så ändrade jag lite information på min fb sida. där stod bland annat att jag lyssande på kings of leon. detta var en lögn, jag har kanske hört typ 2 låtar med dom. detta sattes nog dit enbart för att imponera på nån...

nu är jag trött på vänförfrågningar från turkiet och ska nu börja bojkotta dessa. jag är dessutom trött på att majoriteten av alla mina konversationer på fb sker på engelska.. om jag inte svarar så vill jag inte prata med er okey? 

längtar tills helgen. för att citera en väldigt vis människa (SG)
"jag dör om jag intefår förtära alkohol i orimliga gränser den kommande helgen"

PEACE LOVE AND UNDERSTANDING


och plötsligt så lades den första stenen i den mur som en dag kommer skilja dom åt.

ryggknäckaren,
hon får ingen luft.


hej bonde

okej vi vet att vi klagar väldigt mycket ibland över att bo på landet, men det har ju faktiskt sina fördelar.

  • om du vill bli av med en kille ta traktorn till dejten (funkar bara om han inte gick på gymnasiet skolor så som wendes och lantan. det finns en chans att motsatt effekt uppstår då).
  • strömförbrukningen minskar efter som strömavbrott upkommer allt för ofta.
  • om vi skulle bli utsatta för en utomjordiskinvation så kommer du (om du bor på landet då) att överleva! oddsen att utomjordingarna vill åt våran potatis är nog inte så stor.
  • oddsen att du träffar edward är större på landet än inne i stan!!!!
  • är bensinen slut? ta hästen ist!
  • man kan sola topless utan att någon ser.
  • blir det krig så slipper du flytta, eftersom alla andra flyr från städerna ut till landet så kan du lugnt och medtodiskt fortsätta dricka ditt kaffe och kolla på alla panikartade människor.
  • eftersom att snöplogen inte riktikgt hittar överrallt så blir det ofta många dagar som man får stanna hemma från skolan och jobb pga att man är insnöad.
  • man kan gå ut och hämta posten i sina hellokittybyxor, för lets face it, här finns ju typ inga människor.
  • har du ingen mat? ut i skogen med ett spjut och jaga!
  • ursäkten "men alltså jag bor på landet och där går inga bussar så jag måste hinna med just den bussen så jag kan bli hämtad för annors är jag inte hemma förens as sent ikväll" funkar utmärk för att slippa undar tråkiga spanak lektioner.
  • du kan sjunga singstar hur högt du vill för åter igen så finns det inga människor som lyssnar typ.

man är cool om man gillar sin egen status på fb

bara så ni vet. man är as cool då.
min bil luktar vitlök, det hände en olycka igår som involverade vitlökssås (berätta inget för mamma och pappa) om dom undrar så är det för att skydda oss mot vampyrer. man kan aldrig vara för försiktig.
ikväll är det dags att dra på sig benskydden igen. ska bli..eh.. underhållande.. för alla andra.
pappa har gett mig fisk förbud.. tsss... jovisst. vi säger att dom förökat sig! men tur att jag har FISH FARM då!



wanna know who your real friends are? fuck up and see who's still there.
pojkar är dumma.


YES!

ni vet när man var liten och ville ha en hund jätte gärna? och man gick och sa till föräldrarna 'men mamam om jag tar hand om denna gosedjurshunden i en vecka och visar att jag kan ta hand om en hund får jag en riktig då?'
eller när man gång på gång använde argumentet att ens tamagotchi minsann hade det bra och levde!
men ialla fall nu har det komit en genialisk app/spel som heter fish farm!!!!!!!!!!!!!!!! HUR COOLT ÄR INTE DET!!!? man odlar fiskar! precis som vi gör irl! sen avlar man dom och säljer dom och sånt! jag känner att detta spelet är våran grej! man får lära sig att mata dom och ta hand om dom (undar om man kan uppfortra dom till att hata män kanske?)
men vart jag ville komma med hundgrejen var att om denna appen hade funnits innan vi skaffade fiskarna så hade vi nog inte fått skaffa några fiskar... ^^ 

nej nu ska jag gå och ta hand om mina virtuella fiskar. jag har 4 stycken. hajmat 1, hajmat 2, hajmat 3 och fisken heter dom.



ps denna bilden är ett montage (i helvete heller att mitt akvarie är så snyggt...^^)


tid

åhhhh idag har jag så mycket att hinna med! ibland är livet jobbigt! man har så mycket man vill hinna med! idag tex i så vill jag hinna med att kolla på supernatural, läsa lite i min bok, kicka min brors ass i wordfeud, spela lite undead nightmare, skötaom min smurfby (min smurf by har dessutom fått något om bakfoten, klockan är 12.42 och det e fortfarande natt där! är det någon annan som har samma problem!? borde jag vara orolig!?) och sen så vill jag ju gärna klämma in en och en annan tupplur med liksom.. HUR SKA JAG HINNA ALLT?!


Ja, thats it im inlove

Whenever I like it or not.
Låt mig få vara kär, utan gränser
Tack


snacka om veckan före pms veckan

Jag är gnällig, bölig och sentimental.
Inget fungerar. Säg den lycka som varar.
Fick min nya iphone idag = total lycka
när jag ska betala försvann lyckan då ja upptäckte att mitt kontokort va borta.
Kan för allt i världen inte hitta det.
Jag sover mycket, för jag hatar vardagen. Vardagen gör mig inget annat än äldre.
SL är sjuk vilket suger för de gör att ja inte har speciellt mycket att göra.
När ja inte hänger med henne får ja inte chansen o snacka av mig allt som måste snackas av.
Vilket gör han med stort H till den utsatte.
Åh andra sidan, är han i SL klass. Hur många principer har jag inte satt upp som ja ändrat nu, hur många gånger har ja inte lovat dyrt o heligt att ja skulle bli brunett, nu är jag det. Ja ni ser mönstret.
Som folk brukar säga: vill nån ha min bra sida får de acceptera min dåliga också.
De tråkiga är att ja tappat min fest gnista, eftersom vi aldrig festar längre, och när väl tillfälle ges så är det match.
funderar ibland på att bli en onsdag och lördags supare, kort o gott en 14,28571428571429% ig a lagare. Det hade passat mig.
Jag tränar inte längre på saker som att stå på händerna, jag spelar inte längre fotboll i mammas nya kök.
Jag springer inte med saxar och jag sitter på lagom avstånd från tvn. Håller jag på att växa upp?
Jag vill inte va vuxen, iaf inte helt, jag vill få hitta på mina oförklarliga dumma påhitt, skratta hysteriskt åt att nån slår sig osv. Vrf gör jag inte detta då, ja de är också en bra fråga, tråkigt nog tror jag arbetslivet denna sommaren har frstört mig för tillfället. Jag tar ansvar och sånt där trams. Viket egentligen inte är min grej.
Man kan väl säga att ja  ligger lågt i mina rebelliska tankar men jag lovar, jag ska ordna upp det.
Nog för att ja kanske spenderar mkt tid med en man, men det betyder inte att ja inte hatar män mina kära manshatare till läsare.

Att göra imorgon:
Spärra mitt borttappade kort ( barn poäng för ansvarslöshet med pengar)
Slå minst en kullerbytta (extra poäng om jag gör de så jag får gräs eller lerfläckar på kläderna)
Skaffa en ny teknikboll som jag kan ägna all min tid mellan köket och toan med (barnpoäng om den har ett barnsligt utseende)
Skratta åt någon som slår sig (extrapoäng om dom hör att jag skrattar åt dom)


VÅGA VÄGRA ANSVAR

Nu ska ja lyssna vidare på coldplay - fix you.




Be there for me

hjälp

HJÄLTE SÖKES! gärna en som är snygg och som jobbar på eon (eller som har en generator!). vad är oddsen för att vi får strömavbrott när det blåser ca 10 cm per sekund.. (kanske skulle ha lyssnat lite mer på mamma när hon sa att jag skulle ladda min dator i går..) i skrivandes stund har jag 1 timme och 8 min kvar på batteriet och 60 % bateri kvar på min iphone.. 
jävla ström som gick mitt i ett supernatural avsnitt med!!! OCH sen fick jag hicka med!! vad har jag gjort för att förtjäna detta!!??
jaha så nu sitter jag här i min enamhet och snörvlar..

så dagen till ära så vill jag passa på att nämna lite saker som jag hatar! jag hatar hicka, folk som bor på semesterorter (finns undantag, men generellt så hatar jag dom), eon som har strömavbrott i oftare än vad våra fiskar dör (och alla som har följt bloggen vet vi har haft ganska många dödsfall i akvariet.. hört talas om nedgrävda ledningar?), när någon tar det sista nudelpacketet, cancerfisken, folk som börjar prata med en på bussen när jag lyssnar på musik, förskyldningen från helvetet som jag åkt på, när man bryter en nagel och alla tycker att man är en mes fast än att det gör jätte ont, flugor, myggor, när man bara får i uppdrag att skicka ut en smurf i skogen på 40 timmar smurville hela tiden och sen hatar jag krig med.

mvh SL från byn som elbolagen glömde 


<3

De du är rädd för att förlora, de är de som ligger dig varmast om hjärtat.

Vill skriva så mycket, kan skriva så mycket, men for now så räcker det att du vet att du är underbar.


förberder mig för storm

i natt ska det bli storm! eller det är iaf det min mamma sa samtidigt som hon hämtade upp gasolköket.. min kära mor har hört att orkanen katia ska dra in över sverige. det hon missade höra var bara att orkanen förlorat alla sin styrka och att vi inte kommer att märka av den (något jag och pappa har försökt förklara ett antal gånger) men nu sitter vi här. datorer, telefoner och ficklampor är alla på laddning. men vi får se det så här i fall orkanen mot alla odds tar upp i fart och kraft så är vi iaf förberedda! i och för sig så krävs det inte mycket för att vi ska få strömavbrott här ute.



nej nu ska jag och mina hellokittybyxor gå ner och äta pannkakor!

dagens tips

i tre hela dagar nu så har jag nötat 2 säsonger supernatural. vi vet alla att i de flesta skräckfilmer så finns det dumma människor som dör när dom gör dumma saker. dvs den dumma blondinen som alltid dör först, kille som bara måste gå in i det mörka rummet osv. folk är helt enkelt dumma i huvudet när dom finner sig själva i liknande situationer. så här kommer några ultimata tips som du borde ha i åtanke om du befinner dig en skräckfilm!

  1. När allt är över och det verkar som om du har dödat monstret, dubbelkolla aldrig om det är riktigt dött.
  2. Om du upptäcker att ditt hus är byggt nära eller på en kyrkogård, en gång användes för djävulsdyrkares mässor, har haft ägare som blivit galna eller begått självmord eller har dött på något hemskt vis eller som har utövat nekrofili eller åkallat onda andar finns det bara en sak att göra — flytta därifrån fort som fan.
  3. Läs aldrig högt ur en bok som beskriver hur man åkallar onda demoner — inte ens på skämt.
  4. Leta inte igenom källaren, särskilt inte då strömmen har gått.
  5. Om dina barn talar till dig på latin eller något annat språk de inte känner till, eller om de använder en röst som inte är deras, skjut dem med en gång. Det kommer att spara dig en hel del sörjande i det långa loppet.OBS: Det är mycket troligt att barnen är svåra att ta kål på, så var beredd på det.
  6. Om ni har fördelen att vara många personer, dela aldrig upp er i par eller vandra iväg själv på egen hand.
  7. Häng inte på om kompisgänget planerar att ha ett kul midnattsparty i ortens övergivna herrgård. Speciellt inte om alla andra går dit som par, och du är den ende som inte inte har någon. Och om du är gängets lustigkurre är det lika bra att du skriver din sista vilja och testamente medan du kör med dem upp till stället.
  8. En grundregel: Lös inte pussel som öppnar helvetets portar.
  9. Stå aldrig på, bredvid, vid sidan om, framför, bakom, eller någonstans nära en grav, krypta, mausoleum, gravplats eller någon annan boplats för döingar.
  10. Om du letar efter något som orsakat ett oväsen och du upptäcker att det bara är katten, lämna då rummet genast om du värderar ditt liv.
  11. Flytta genast om kökstillbehören börjar starta av sig själva.
  12. Ta, eller låna, inget från de döda.
  13. Lek inte med övergiven DNAteknologi om du inte är säker på vad du gör.
  14. Om dina vänner plötsligt börjar visa ett underligt beteende, såsom fascination för blod, rött skinande ögon, extrem hårväxt, och så vidare, placera dig på så långt avstånd som möjligt från dem.
  15. Håll dig borta från geografiska ställen såsom följande: Amityville, Elm Street, Transylvanien, Bermudatriangeln eller valfri liten stad i Maine och/eller Massachusetts.
  16. Gå inte in i det närliggande övergivna huset för att ringa efter bärgningsbilen eller dina kompisar om bilen får bensinstopp mitt i natten.
  17. Se upp med främlingar som bär med sig något av följande saker: motorsåg, spikpistoler, häcksax, elektriska brödknivar, gräsklippare, acetylenbrännare, strykjärn utan sladd eller valfritt tillbehör som tidigare tillhört din döda affärskompanjon.
  18. Lyssna mer noga på filmmusiken; och framför allt, lyssna på de råd som publiken ger. De är ofta otroligt mycket smartare än vad du är.
  19. Försök aldrig, ALDRIG, ALDRIG kommunicera med ett monster, med ursäkten att "vi kan lära oss så mycket av det".
  20. Skoja inte eller lek inte med döda djur eller människor.
  21. Om du anländer till en stad som verkar övergiven, har den säkert ett mycket bra skäl för att vara det. Fatta vinken och stick därifrån.
  22. Flytta om en meteor faller ned nära stan.
  23. Tänk på att om du blir jagad av något hemskt kommer du att få försöka och försöka och försöka att få igång din bil, innan monstret når dig, eller så brinner motorn upp.
  24. Om du söker hjälp eller skydd i den lokala kyrkan som verkar övergiven, och du finner att krucifixet hänger upp-och-net — gå då ut så snabbt och tyst som möjligt.
  25. Om du är en utav de lyckliga få som faktiskt kommer igenom filmen med livet i behåll — skriv då inte på för att göra en uppföljare. Om du gör så kan du vänta dig en säker död inom filmens första tio minuter.
    kommer att tro på din historia.
  26. Om du landar på en främmande planet och hittar några häftiga objekt som liknar ägg så lyd ett råd — låt dem va!
  27. Då en utav ditt rymdskepps besättningsmedlemmar upptäcker att det sitter fast en parasitliknande på sin kropp (på grund av att han inte lydde förra regeln), är det inte vist att låta honom komma ombord på skeppet igen. Killen står ju för tusan med ena foten i kistan redan.
  28. Om en hemsk utomjording jagar dig (för att ni ignorerat att följa de två tidigare reglerna) är det inte dags att leta igenom rymdskeppet för att hitta en katt.
  29. Sörj inte om du lyckas tappa några kroppsdelar på vägen genom filmen. Ta i stället initiativet att ersätta dem med vapen såsom motorsågar, harpuner, krokar, etc.
  30. Om du använder ett gevär för att strida mot det allförtärande onda är det en bra idé att hitta några andra sätt att försvara dig, för det spelar ingen roll hur mycket ammunition du har — du kommer ändå inte ha några patroner då du står öga mot slemmig ögonhåla med monstret (såvida du inte heter Ash, för då behöver du aldrig ladda om vapnet).
  31. Överge allt hopp om överlevnad då du skadas av en köttätande zombie, för det spelar inte roll hur mycket antibiotika du sprätter på — i slutet kommer du att vara en utav dem i alla fall.
  32. Om du är den enda huvudpersonen som står överlevande kvar i slutet på filmen, och en grupp människor är ute och jagar monstret — ställ dig då inte mitt på vägen eller mitt på kyrkogården eller liknande eftersom sannolikheten att du misstas för att vara monstret ökar med 8.000 procent.
  33. Öppna inte den igenbommade dörren, speciellt inte om du hör skrapningar, tung andning eller några andra konstiga ljud från andra sidan av dörren.
  34. Gå INTE in i det mörka rummet.

10 skäl som visar på att datorn måste vara en man

  • De har mycket information, men vet fortfarande inget.
  • En bättre modell står alltid och lurar bakom hörnet.
  • De ser fina och bra ut, tills du tar hem dem.
  • Det är nödvändigt att ha en backup.
  • De gör vad som helst du vill, så länge du trycker på de rätta knapparna.
  • Det bästa med att ha den ena eller andra, är de spel du kan spela.
  • För att få deras uppmärksamhet, måste du sätta på dem.
  • Lysena står på, men det är ingen hemma.
  • Båda har en joystick, fast den ena blir slak efter för mycket ryckande.
  • Storleken spelar roll

  • Saker man inte vill höra på ett kärnkraftverk

    • Hur var det nu? Öppna valv A och stänga valv B, eller var det tvärtom?
    • Är det normalt att det kommer rök från härden?
    • Okej, vem var det som glömde att betala vattenräkningen?
    • 12 sekunder till VADÅ?!
    • Glöm Tjernobyl — här kommer vi!
    • Kom och träffa er nye chef: Homer Simpson.
    • En läcka? Kan du inte fixa det med eltejp eller nåt?
    • Jaså? Jag sätter en hundring på att jag kan få den att smälla!
    • Teknologin kommer från forna Sovjetunionen.
    • Hela vårt datorsystem kommer att överföras till Windows 95 imorgon.
    • Det är din tur att vaxa härden.
    • Undras varför alla chefer plötsligt lämnade stället?
    • Är det där ett filmteam från Kalla Fakta?
    • Behövs verkligen den här plåtdelen, tro?
    • Det är klart att jag gick i grundskolan. Fast om jag gick klart den är ju en annan sak.
    • Jag brukade jobba i Tjernobyl.
    • Nej, du skulle vrida reglaget hela vägen till höger, inte till vänster, degskalle!
    • Se på det från den ljusa sidan: Vi kommer att få reda på om vi kan bli självlysande.

    idag lördag

    dagen till ära, sjuk som jag är, så har jag tagit min kreativa och poetiska sida till fånga och skivit en liten dikt (inspirationen kom till mig i en feberfrossa i natt)
    den heter "jag hatar dig"

    jag hatar hur du ler mot mig
    jag hatar hur du får mig att känna mig så hjälplös
    jag hatar hur du alltid räddar mig
    jag hatar du förstående du är
    jag hatar att jag inte vet vad du tänker
    jag hatar att det aldrig kommer att bli vi
    jag hatar att jag inte vet om du hatar mig också liksom
    för att sammanfatta: jag hatar dig

    och för att inte dra ner på stämmningen helt nu så vill jag passa på att nämna lite saker som jag gillar: mina hellokittybyxor i fleece (kanske det bästa köptet ever?), SG, min stensamlig, mina rosa resväskor, tior, sam och dean i supernatural, nudlar, min tv (en riktig lifesaver), mitt nässpray och smurfville.



    nu ska jag flytta och pilla lite med bilderna från alanya så att dom blir "föräldra-anpassade"...

    PEACE LOVE AND UNDERSTANDING


    not happy day

    idag dog den första fisken....
    den minsta lilla kadinaltetran. vi har starka misstankar om vem som gjorde det! vi tror att det var cancerfisken! eller månsken! rättegång kommer att hållas snart.
     
    RIP lilla fisk

    what's up i vårt akvarie

    just nu så har vi ca 23 fiskar (vet inte om alla kom med när jag räknade så plus minus några..). vi har två ålar som är äckliga och har mer överskottsenergi än jag vet inte vad. mamma har döpt en guldfisk till månsken. vi har en guldfisk till som är svart/vist/silvrig och guldig som har ett cpöga (därav har vi döpt den till ögat). vi har en mal som överlevde kometen på dinosauriernas tid ni vet och som levt sen dess, han kommer fram ibland för att kolla läget (han heter örk 2). vi har en tigermal som har damp liknande ålarna. vi har en assnygg guppihane, han är lätt den snyggaste fisken i akvariet (överlevande från fiskarmén), han heter blondie. vi har en cancerfisk som vägrar dö. vi har en kadinaltetra (vi köpte 4 st till idag för han var helt ensam men säg inget till pappa för vi fick inte köpa fler fiskar på 2 veckor för han, men hey dom kan ha fortplantat sig över natten ju). de fyra nya fiskarna lever just nu i en bur eftersom cancerfisken vill äta upp dom. vi har två små malar som vill bli homies med den stora gammla malen men han dissar dom varje gång. vi har 3 st fiskar som har samma färg/mönster som mitt hår, vi kallar dom eldflamme-gänget! sen har vi en fisk av okändras som är akvariets mobboffer, vi överväger att skaffa en kompis till han (får bara göra det när pappa är på jobbet...) vi har en liten guldfisk med. vi har en trio med små svarta/gråa och oranga fiskar också, dom gör inte så mycket, glider mest runt. 

    vi är glada att kunna berätta att efter ett dygn så lever alla fiskarna än!
    men det lär väl inte bli långvarat...



    välkommen till akvariet från helvetet! här råder anarki och den starkaste överlever!

    Varje dag skickas fler sms än det totala antalet invånare i världen

    män = hat


    the best thing i never had

    There was a time
    I thought, that you did everything right
    No lies, no wrong
    Boy I, must've been outta my mind
    So when I think of the time that I almost loved you
    You showed your ass and I saw the real you

    Thank God you blew it
    Thank God I dodged the bullet
    I'm so over you
    So baby good lookin' out

    I wanted you bad
    I'm so through with it
    Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
    You turned out to be the best thing I never had
    And I'm gon' always be the best thing you never had
    I bet it sucks to be you right now

    So sad, you're hurt
    Boo hoo, oh, did you expect me to care?
    You don't deserve my tears
    I guess that's why they ain't there
    When I think that there was a time that I almost loved you
    You showed your ass and I saw the real you

    Thank God you blew it
    Thank God I dodged the bullet
    I'm so over you
    Baby good lookin' out

    I wanted you bad
    I'm so through with it
    Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
    I said, you turned out to be the best thing I never had
    And I'll never be the best thing you never had
    Oh baby I bet sucks to be you right now

    I know you want me back
    It's time to face the facts
    That I'm the one that's got away
    Lord knows that it would take another place, another time, another world, another life
    Thank God I found the good in goodbye

    I used to want you so bad
    I'm so through it that
    Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
    You turned out to be the best thing I never had
    And I will always be the, best thing you never had.
    Best thing you never had!

    I used to want you so bad
    I'm so through it that
    Cause honestly you turned out to be the best thing I never had
    Oh you turned out to be the best thing I never had
    Oh I will never be the best thing you never had
    Oh baby, I bet it sucks to be you right now

    Goes around, comes back around
    Goes around, comes back around
    Bet it sucks to be you right now
    Goes around, comes back around
    Bet it sucks to be you right now
    Goes around, comes back around
    Bet it sucks to be you right now

    jag är så jävla lycklig att det aldrig blev vi
    jag är så jävla lycklig att du sabbade det
    och jag är så jävla lycklig att det aldrig kommer att bli vi


    blogg.se

    igår var det match. jag suger lika mycket på att spela fotboll som jag gör på att blogga för tillfället. dvs nån gång i vecakn/månaden så slänger jag ivägg ett inlägg, likaså kommer på träningen. det hjälper ju heller inte att man igår såg fler filminingar på planen än vad man någonsin gjoet i hollywood samt att dommaren uppenbarligen låg med halva motståndarlaget (det var lite synd att han var dum i huvuder då han var snygg, men som bevisat så många gånger innan; har man det ena så har man inte det andra..).

    frustrationerna efter matchen togs ut på bowling banan. vilket heller inte gick så bra då hela bowling industrin är korrupt..

    jag avlägger (heter det så?) här med 2 löften
    1. jag ska bli bättre på att blogga
    2. jag ska sluta äta godis... (good luck chuck där..)

    love

    RSS 2.0