alla har glömt

sen du for så har min spegel glömt bort hur du såg ut,
nu får den aldrig se dig.
telefonen har glömt bort hur du lät,
och ingen talar längre om dig med mig.

dina tunga steg har golvet glömt bort,
din kropp kan soffan inte längre minnas.
kudden har glömt bort dem tårar jag grät,
vart finns de spår som ändå måste finnas?

dörren kommer inte längre ihåg hur du slet upp den
i vre att få se mig.
och gitarren inte sångerna om allt skönt och vackert
som du skulle ge mig.

alla har glömt,
men inte jag.
för varje ensam natt så minns jag mer.
alla har glömt,
men inte jag.
jag påminns om dig av snart allt jag ser.



I loved you

Now I'm keeping all of that love safe, until you miss it, and then I'll give it back to you.

May you never steal anything, may you never cheat on me or lie to me. But if you have to then...
You can steal if you steal my sorrows away.  
You can lie if you lie next to me.
 You can cheat if you cheat death.

dagen efter check

majoriteten av folket kollar sitt konto saldo för att se skadan dagen efter. jag kollar min fb och sen bloggen...

Guys remember: While you sit around and playing Call of Duty all day, your girlfriend is finding someone else to do your duty

okej jag erkänner vi tjejer är inte helt perfekta. vi har en grym svaghet, att vi låter känslorna ta över. vi lyssnar för mycket på hjärtat än på vettet. jag säger det igen killar är rövhål, hade inte våran första kille krossat våra hjärtan så hade vi fortfarande varit tillsammans med han, men ni är svin. typ 80% av killarna i denna staden är as, känner du dig träffad? ja det borde du för är du av det manliga könet och kommer från k-stad så är du antagligen störd. men som sagt jag är inte perfekt. du vet absolut ingenting om mig, du bryr dig inte ens.  hade du bara frågat så hade du fått redan på att jag älskar politik, att läsa, att resa, jag är en plugghäst vill bli politiker, vintern = skidor + skridskor, sommaren = vattenskidor + inlines. du hade fått reda på att jag inte är en random blond brud, jag är så mycket mer- men jag antar attt det är ointressant och för jobbigt att ta sig den tiden. fattar, shit du hade nog dött av uttråking...  vet inte vad jag ska ta mig till med dig. va en man för fan och ta lite intiativ! bjud in mig att kolla på film, eller nått. lugnt vi behöver inte gifta oss. ta dig tid innan jag tröttnar helt. ni vet aldrig vad ni hade förens ni har förlorat det och det är försent. don't do that misstake.  
  mitt absolut störst misstag var att visa mig svag inför dig



jag kommer säkert att ta bort dett inlägget i morgon men just nu känns det bra. (instick dagen efter, nu är det nykter-redigerat iaf)
fast jag ångrar ssååå hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhäääääääääääärrrrrrrrrrrr mycket av kvällen. hur jag kom från jobbet till min säng där jag nu ligger och bloggar är ett mysterium..

PEACE OUT


Brag bitch

Dom skryter om hur bra dom spelar spelet dom tror det är vägen till vinst det dom inte inser är att det är ett beroende som dödar deras framtid. Att vinna över spelet görs på ett simpelt sätt man packar ner det i kartongen o använder som bränsle till den brasa som ska hålla en varm för alltid. God jul


kl 07.00

det är snart jul, då ska man vara god. leker gör man inte med annat än degen, inga krossade hjärtan tack.
jag gjorde rätt, gav dig det vi båda ville såg dig i ögonen och var snygg på ett sätt som bara jag kan. du hade ett mål - äntligen.
du vill ha mig, du ville, vill du fortfarande. jag kommer tillbaka, kanske.
du tog cykeln, stress. fick två pussar, du bad om en till.
du säger inte godnatt idag, det fuckar mitt huvud, höll jag inte måttet.
du skrev puss i dina meddelande, avvikelse, gillas.
bestäm dig fort, jag orkar inte spela en runda till i år.

you're just another picture to burn

okej det ska erkännas att våra liv är lite väl mycket rock and roll för många just nu, men vi bryr oss ej. vi lever för dagen, som om det ej finns någon morgondag. 
i morse så försökte jag övertala några män att dom var rövhål. men dom levde i förnekelse. typiskt män. alla män är rövhål, vissa döljer det bättre än andra bara.
 



dum skylt, lär vara en man som gjort den...

+

... En apa med


Glömde nämna...

Att SG kan låta som en höna


Hej hopp lingon snopp

Alkoholen börjat slå in. Jag hatar dig. Jag ska ha en man som bor på första våningen. Var är alla volvoraggare när man behöver dom?! Hade fett med folk på jobbet. Kan inte se rakt. Nu ska vi åka skateboard in till stan. Nu är det jullov. Eric saade var i garderoben, nu är han ute. Alliansen idag. Julafton på lördag! Har en geléråtta mellan brösten sägs det. Spotify på högsta nivå, men reklam nu. Jag vill ha dig. Du kan dra. Vin glasen klirrar. Nån spillde en öl på golvet. Datanördar. Päroncider. Ska dansa röven av mig, bryr mig inte. Nu är det dags. Time to go


.


tisdag idag

idag tog vi inlines åkning till en helt ny nivå. inlines 2.0. som dom två daredevils vi är så tog vi på oss våra inlines och gav oss ut i rusningstrafiken (ja du läste rätt, rusningstrafiken i hjärsås), i mörkret (utan reflexer! okej SG vill att jag ska tilläga att hon faktisk hade en liten reflex under luvan... men hur coolt är det liksom..), på en grusig och saltad väg där det dessutom var halt (IS). ja just det, we are livin' on the edge!

sen spelade vi sims. det absolut bästa med sims är att man kan göra en massa gubbar och sen döda dom. (tror att alla fattar hur det ser ut när vi spelar sims..?) 
trots att vi är typ total-awesome på sims så har du några kickass tips (fusk) (och råkar vara snygg..?) så hör av dig till oss på [email protected] sen kan man ju argummentera oddsen för att nån ska kunna tv spela och vara snygg på samma gång, men man ska aldrig säga aldrig!




ONE WORLD UNITED UNDER US
SL OCH SG


Visa ditt intresse eller förlora mitt

krävs att upprepas. typ tusen gånger.

One day, she'll start sending you mixed signals, and you'll get mad because she finally learned how to play your game

det här med facebook...

Har totallt spårat ur, hela ideén fallerar.
Man behöver inte längre gå över till grannen och fråga om de har socker, man kan bara fråga på facebook.
Enda som fattas e att man kan skicka de över facebook med.
De som är värst är ändå de gravida, 40+ arna och fjotisarna.

De gravida, ny bild på magen en gång om dagen, för mig e de oavsett bara en fet brud i för tighta kläder. O att folk gillar och kommenterar gör ju bara saken värre.

Fjortisarna som lägger upp bilder i string och topless gör mig gråtfärdig, facebook tar bort stötande bilder men barn porr är okej? Värst är ändå alla killar som är 5 år äldre än dom som går in och gillar och komenterar att dom e sexiga. Newsflash: en 14 åring ska inte va sexig! dom ska ha tights med frukter på och en stickad tröja så sluta uppmuntra dom för helvete. skaffa ett perspektiv.

40+ arna. Fine ha gärna facebook, men håll er till er egen ålder. Är mkt stolt över min mamma, hon skaffade facebook för att sedan aldrig använda den med motiveringen "jag är för gammal för sånt här fattar ändå inget" önskar att alla 40+ are tänkte så. Vilken förebild hon är min älskade mamma!
Sluta skriv till mig på chatten om jag är 10 år yngre än dig, det känns perverst även om du bara vill dela med dig av din dåliga musiksmak och veta vad jag gjort i helgen. Enda gången de e OK för dig o skriva till mig om du har en SNYGG son, o då snackar vi ur det verkliga perspektivet, INTE mamma/pappa känslor perspektivet.

Kort o gott önskar jag bara att alla dessa målgrupper slutar att uppmuntras eller att facebook skaffar en knapp som heter "relevant information" t ex vilket väder det är ute, vem som skötit vem i helgen och vem som har det sorgligaste livet, det är väl trots allt därför vi alla har facebook?

sorgligt...

but you're just a boy you don't understand

jag tänker aldrig kräva att en kille ska kunna förstå. det finns ingen chans. jag kommer aldrig att kräva att ni ska förstå hur det känns. för det kommer ni aldrig att göra ändå så, hur mycket jag än vill. jag önskar att ni kunde känna hur det känns. varför varför varför?! men i slut ändan är ni bara pojkar, ni kommer aldrig att förstå

jag går i vinterskor på hösten
alltid förberedd för storm
jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
jag har känslor utan uppehåll
jag har förlorat en tävling
men vunnit ett vad
har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

och jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag

när jag träffar gamla vänner
har jag ingenting att säga dem
dem ställer för många frågor
och jag, jag bidrar inte med nått
och jag ångra det lilla jag säger
eller dra ett allvarligt skämt
jag tycker mig höra mig vad dem tänker; "är hon sådär jämnt?"

och jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag

jag kan sitta själv i parken tills solen ändrat färgen i mitt hår
jag kan offra allt jag har för ingenting
ja, jag sträcker mig så långt det går
men jag behöver dig, kom hit och rör om
jag behöver nått att skriva om

jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag


xoxo

I love that sound you make when you shut the fuck up.

True true milk


Oscar

Detta är Oscar (fisken alltså, inte att förväxla med katten Oscar). Han är numera kungen in akvariet (han har puttat ner örk 2, malen från den platsen) . Han är ascool. Vi har nu kommit ett steg längre i att utveckla en fiskarmé. Han har nämligen redan armar och ben. Så vi behöver i princip bara lära han att hata män (vilket inte kommer att bli så svårt) och sen mata han med lite män då och då och sen bara vänta på att han en dag ska promenera ut ur akvariet.
Och nu tänker ni män att för att ni ska försvara er så ska ni skära av hans armar och ben för att förhindra en utrotning. Men denna iden påvisar bara hur inkompetenta in faktiskt är, Oscars ben och armar kommer nämligen bara att växa ut igen! THERE IS NO STOPIN' HIM! Mohahaha


2011-12-09

Ta en valfri värktablett, ladda ner en bra film och bjud in mig för helvete.





Skada foten i en vecka gå in på hennes jobb köp godis och lägg fram två biobiljetter, för helvete.



Att man ska behöva tala om för alla män vad d ska göra.

frihet

ja så var vi här igen helt ensam, helt på egna ben, jag och bara jag, och SL såklart.
Och jag måste säga att det känns bättre än på länge, inga förpliktelser, inga måsten.
Inga konflikter, ingen oro.

Jag kan åter igen, hångla med vem jag vill, ligga med vem jag vill och spotta på vem jag vill.
fast jag tänkte låta bli iaf 2/3.
Palla pussas, egentligen. 1 miljon basiller som kryllar rundor, ehh nejtack

"lämna inga souvenirer såsom trosor, namn eller telefonnummer" - de e min grej, liksom.

Bortsett ifrån om jag får den jag vill ha, men de får jag ändå aldrig så ja tror jag tar o lever så länge.

ska hitta en bra guide "så får du honom att falla för dig". helst på 10 dagar eller nått för orkar sällan längre...
Men ja, den ska jag följa slaviskt, när jag hittat en bra dvs. Vrf inte testa liksom?
Nått rätt borde listan ha ju.

skämt o sido o godnatt.

Hihi

King


Vi

Vi e normala med en touch av onormalighet känn på den baby


Busslinje 545

545 en fredagskväll busslinje alltså kan få vilken människa som helst att ta livet av sig, kortfattat drick inte om du inte kan prata sånär normalt, vet att en bussresa på 30 min inte innehåller någon pissepaus och när någon säger emot, sluta gå fram o spänna dig för att sen fråga" var är festen" folk som tror dom är nått vill jag helst bara döda med flugsmällan.
Bussar som e sena har ungefär samma värde. Ikväll höjer jag flaskan igen ensam eller ja, utan sl vi får se hur de går...
För övrigt så e jag egentligen inte sur alls men jag låtsas va de så idioterna låter mig va! Höjer jag flaskan ikväll o skriker det finns ingen morgondag så är de inte lönt att säga det finns dr visst o sen försöka ta den ifrån mig för höjer ja den så e de för o slå ner nån idiot från knislinge och på så sätt göra världen en tjänst.


RSS 2.0