pop another bottle

saker jag HATAR just nu.

  • Folk som är yngre som tror att dom är något. bara för att du har en mössa på huvudet, 3 st vänner irl som du umgås med dygnet runt och över 700 facebook vänner så betyder detta inte att du automatiskt är coolast i stan eller att PRECIS ALLA vet vem du är och att detta ger dig rätt till att ha en attityd mot fol´k som är äldre än du. det absout västa är att majoriteten av dessa människor är killar (suprise?) och är födda år 92, 93 eller 94..  så nu kommer lite användbara info. SLUTA TRO ATT DU ÄR NÅGOT FÖR HELVETE! så ta av dig mössan när du är inomhus för fan och du vet dom du är kompis med på fb, majoriteten av dom är bara vän med dig för DU la till dom och dom har inte hjärta till att ignorera dig (men det e lugnt detta löses snabbt genom att ta bort dig från första sidan (se nästa punkt) så vi snabbt kan total ignorera din existens utan att såra dina känslor!)
  • folk som missbrukar facebook. vi bryr oss inte om vad du äter för mat eller hur du jobbar i morgon. SJUKT JÄVLA ONÖDIGT ATT DELA MED SIG TILL OMVÄRLDEN. till denna punkten hör även folk som lägger upp 14 youtube videos på ca 6 minuter och folk som gillar sina egna stausar hela tiden.

aja. män suger kuk. jag vill åka utomlands, till värmen! har vait hemma i nästan 5 månaden nu, inte klokt. vi ska ha en vit månad, eller iaf en vit vecka, eller en helg. vi kan behöva det. vi ska käka vinäger chips ist!
gymma ska vi med göra. vi ska gymma skiten ur alla jhonny bravos!

pojkar kommer och går, ni är bara statister i the great lives of SL & SG, var glada i fall ni ens blir inskrivan i historien i fall ni ens har en replik och inte spelar ett trädbästa vänner består




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0