Aldrig sett en blond brud förr eller?

Gymmet. Ah min fristad.
Vrf ja går timmavis på löpband varvat med springer.
Istället för att gå i skogen.
För det finns tv framför löpbandet och jag kan sluta när jag vill.
Går du i skogen får du kolla på träd, hur kul är det?
Plus att du kan inte bara sluta när du känenr för de, för du måste gå hem igen...

Män.
Ja går in med min väska kommer i shorts mina älskade hollymadison ett linne med min "matchens lirare" tröja från i vintras.
Tiden stannar?
Alla glor, jag kollar blygt ner i golvet, drar snabbt mitt kort och smiter in i damernas omklädningsrum.
Där inne står jag och velar "ska jag in på tjejgymmet idag?"
HELL NO jävla diskriminering.
Ska va ivägen så mkt jag bara kan för männen.
Är det intressant o kolla på en blond brud när hon joggar på ett löpband?
Killarna betedde sig som de aldrig sett en blond brud innan.
Jag va noga med att inte vända röven till, keeping my goddies to my self.
När jag blev varm slet ja av mig tröjan, fram kom linnet. Vilket misstag, fanns där någon som inte hade glott på mig så gjorde han det nu.
Hoppade av löpbandet, in i väggen, jättesmidigt, men skrattade nöjt, jag är blond så vad förväntar dom sig.
Sedan smet ja åter igen in på omklädningsrummet. För att återfå min balans, yr var jag minst sagt.
Ut och pumpa vidare, dock inte så långvarigt. Sedan smet ja hem, med irritationen på vrf folk blänger. Men jag bojkottar de jävla tjejgymet.
Att nämna är att under hela gympasset dunkade peppig musik ur min älskade iphone.
Musik som fick mig att känna mig bättre än alla, musik som peppade mig in i det sista, musik som gjorde att mina rörelser var minst sagt förföriska.

Dagen avslutades med en minst sagt olaglig parkering och ett snabbt ryck innom emmy o emmis lägenhet för att hämta hem lite thiiings.
Peace.

true true



ja alltså vi uppmanar ju inte till våld eller så.. typ...

Jag och mina krig

Förra veckan fyllde jag 20, min 20 års dag inleddes med match där jag sabbade min vänster arm, alltså akut + röntgen på lördagkvällen, men vad kan hindra mig? jag bet ihop gjorde va jag va tvungen och stack ut o festade på det. För varje klunk av alkohol så känder jag o min arm mer o mer oövervinnerliga!
Det va en soft kväll.
Denna helgen spelade jag återigen match på en stenplan, (grus sa vissa men de va sten) jag dog nått sånär. Grus är farligt och jag har nu inlett en bojkott mot grusfotboll.

För övrigt så har ja tänkt lite på vad jag vill ha; en hotellnatt med en man, eller SL, om det ska va en man ska han inte ha mens eller liknande.
Om han inte vill spendera en natt med mig så kan man åka iväg o rida med mig, bäst är om killen själv inte gillar hästar, de gör de hela mer roligt + man känner att han offrar sig.

thats all for now peace

personligt trauma

Anledningen till att vi inte har bloggat på typ ett halvår beror på att vi har gått igenom en väldigt svår tid i våra liv. alla våra fiskar, utom en har nämligen dött.. Vi vet inte varför. Kanske pga alla steroider som vi hällde i akvariet, all den hårda krisgträningen eller så blev dom brutalt mördade av en man? Eller de mest troliga teorierna så kanske vi (eller ja, jag )råkade mata ihäl dom och sen så blev det ju lite av ett massmord när vi släppte ut ynglen, men men det är en annan historia! detta är iaf och kommer nog alltid att förbli ett riktigt mysterium. men vi kom över det och har nu köpt nya fiskar! och alla lever (jag har btw slutat mata dom, kanske en ledtråd till mysteriet?).

Men vi kommer föralltid sörja våra älskade fiskar: mary-kate, ashley, svart, vit, yngel 1, yngel 2, yngel 3, yngel 4, yngel 5, yngel 6... osv vi hade typ 14 yngel lr nått sånt iaf





 


RSS 2.0