fortsätt simma, fortsätt simma..

Ni vet Doris i hitta nemo? Hon med det oerhört korta minnet. Ungefär lika lång tid som doris kan hålla en sak i minnet, ungefär så länge varar en mans uppmärksamhet när han talar med en kvinna. En mans uppmärksamhet och hur man hanterar och förstår den kan förklaras i 3 faser

  •  Du (kvinnan) börjar prata om något sjukt intressant! Som de nya skorna som dinsko precis har fått in, eller vad den bitchen som ditt ex dejtar gjorde på festen i helgen! Jag menar kom igen vem vill inte höra mer av det!? Men män har något fel i huvudet om gör att dom inte är intresserade av detta (finns dock en typ av män som är det, och de kallas gay). Här finns ett antal nyckel ord som gör att manens uppmärksamhet dör ut. Tex, skor, shopping (skoshoping som ett ord gör att mannen hamnar i nån slags social koma), smink och väskor.

 

  • Sedan vandrar mannens tankar iväg och autosvaret sätter igång. Mannen använder sig nu av ord som 'mmmm', 'aaaaa', 'jaaa precis' och 'jaså', för att vi ska tro att han är as intresserad och helt med i samtalet, men vi är smartare än så mina vänner, vi synar eran bluff direkt! Detta inträffar samtidigt som han klär av dej i huvudet, tänker på hur dina underkläder ser ut eller tänker på vad han ska käka sen.

 

  • Att få ut en man ur hans mentala dvala är väldigt enkelt. Även här finns några nyckelord. Allt som anspelar på sex funkar bra. Sedan även typ: 'akta du håller på att bli överkör av en transformers-lastbil', 'världen håller på att invaderas av zombies', 'mat' och 'halo' (men bara om det är spelet du menar och inte beyonce's låt). Även att bara stöna lätt får tillbaka hans uppmärksamhet så att du kan fortsätta berätta om när du slogs med nån brud på bikbok för att komma över de sista stentvättade jeansen. 

ENJOY!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0