Svar på frågor:

rand0m om män:
hatar du män pga att du aldrig får kuk eller vad ? förstår inte ditt "hat"




Till Kära "rand0m"
Att du är en man, är väldigt simpelt att räkna ut, då du antingen inte vet skillnaden på bokastaven "O" och siffran "0". Det kan även bero på att du tycker att det ser coolt ut. Sorry kompis, det är det inte...
"Får kuk" vet du hur lätt det är att "få kuk"? hade män fått så hade ni sprungit runt me kuken framme o satt på gamla tanter bakifrån i kön på Konsum. Så att "få kuk" är inte så svårt. Att jag aldrig får kuk är skrattretande, för som kvinna får man det oftare än man vill. Handlar ofta mer om att man ställer upp så inte hjärnkontoret på männen inte kollapsar då det ibland kan vara nyttigt att ha en man i närheten, t ex när man inte fåt upp locket på burkar, åh andra sidan finns det burköppnare så detta va en dålig anledning till att låta en man leva. Men någon anledning finns det säker...(!?)
Syftar du däremot på "få kuk" på det sättet att vi kvinnor inte får någon snopp utan en vagina.. (det framgår så i din direkt ofullständiga och grammatiskt felskriva mening) så har du helt rätt, kvinnor får ingen "kuk" som du valt att kalla det. Skönt är väl det, för det sista vi vill är att bli en av er.
Att inte förstå hatet gör dig lite till en död hamster i ett snurrande hjul, vad är svårt att inte förstå? Män är en synonym till hat.

Tack för att du läser vår blogg.

Kommentarer
Postat av: Maffe

ni är allt för goa ni :) keep up the good work med hatet SG ;)

2010-12-28 @ 21:48:01
Postat av: HALLÅÅÅ

det är SL & SG vrf tror alla att jag skriver allt?

2010-12-29 @ 01:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0